Billy Bones geeft iedereen een gratis kinderboek cadeau tijdens Kinderboekenweek 2022

Thematitel van Kinderboekenweek ‘de Knerpers’ luisterboek gratis beschikbaar voor alle kinderen. 

Amsterdam, 5 oktober 2022 – Kinderboekenuitgeverij Billy Bones heeft aangekondigd Thematitel ‘De Knerpers’ van auteur Tom Fletcher beschikbaar te stellen als gratis luisterboek tijdens Kinderboekenweek 2022, die vandaag van start is gegaan. De Knerpers is één van de tien titels die tijdens de Kinderboekenweek 2022 uitgelicht wordt. Het boek gaat over het meisje Lucy; zij ontdekt op een ochtend dat alle volwassenen van de ene op de andere dag zijn verdwenen. Met behulp van haar vrienden gaat Lucy op zoektocht naar alle ouders en ontmoet dan de Knerpers…

Thematitel ‘de Knerpers’ audioboek is hier gratis te luisteren

De missie van Billy Bones is het vertellen van de mooiste verhalen in de beste formats op de meest toegankelijke manier, zodat alle kinderen het plezier en de magie van lezen, luisteren en kijken kunnen ontdekken. “Wij geloven, dat wanneer alle kinderen toegang hebben tot verhalen, de wereld en de mensen in die wereld beter worden. Omdat verhalen verbeeldingskracht, nieuwsgierigheid en empathie stimuleren.” aldus Sanneke van der Pas en Marijn Koets, Founders van Billy Bones.

Opening van eigen boomhut
Billy Bones opent bovendien speciaal voor Kinderboekenweek (met als thema Gi-Ga-Groen) een eigen boomhut. Ter ere van de opening en om nog meer in de belevingswereld van kinderen te komen, gaan ze samenwerkingen aan met een bekende YouTuber (JoostSpeeltSpellen), bekende juf- en meester-TikTokkers (Juf Sanne, Juf Iris en Meester Stefan) en bekende ouder met zijn kids (Oscar Aerts). Met deze samenwerkingen willen ze kinderen te activeren om meer te gaan lezen en heel dicht bij hun belevingswereld te blijven. Om de missie nog meer kracht bij te zetten, trekt Billy Bones vanaf vandaag het land door en delen ze – onderweg naar de Billy Bones Boomhut – gratis Billy Bones boeken uit aan kinderen.

Het assortiment van Billy Bones bestaat o.a. uit:

  • KNOTS van auteur Thijs van Marle
  • De Knerpers van auteur Tom Fletcher
  • Tempeljagers van auteur Michael Reefs
  • Gamehelden van auteur Marcel van Driel
  • Waya & de Wolf van auteur Jonne Kramer
  • Minecraft boeken
  • LEGO boeken

Beschikbaarheid
Het luisterboek van De Knerpers is vanaf vandaag tot en met 16 oktober gratis te luisteren via deze link. Voor meer informatie, ga naar www.billybones.nl of volg Billy Bones op InstagramFacebookTikTok en YouTube.