NIEUWE MAPS IN BATTLEFIELD VCHAPTER 4: DEFYING THE ODDS

Bekijk de trailer en kijk naar de Battlefield V EA PLAY Livestream op zaterdag 8 juni (18:30 CET) voor meer

6 juni 2019 – De Tweede Wereldoorlog woedt dit jaar voort in Battlefield V met vier nieuwe maps, want DICE heeft aangekondigd dat Chapter 4: Defying the Odds op 27 juni van start gaat. Van enorme grootschalige oorlogvoering met voertuigen in sandboxes tot kleinere infanteriegevechten. Battlefield Vbiedt fans wat ze willen: nieuwe spelervaringen op verschillende multiplayer-maps.

De aftrap voor de nieuwe content wordt gegeven door twee nieuwe, grote maps voor 64 spelers. De eerste map in het begin van Chapter 4 is de Al Sundan-map. Deze is gemaakt voor klassieke multiplayer-actie en deze is gericht op grote afstanden, teamplay met voertuigen en alle soorten gevechten. De map is gebaseerd op de singleplayer war story in het spel, Under No Flag, dat zich afspeelt in de uitgestrekte Noord-Afrikaanse woestijn. Daarna, in juli, verschijnt de Marita-map. Dit is de tweede Griekse map in de game, na de lancering van Mercury in Chapter 3: Trial by Fire. Op deze map woedt de Slag om Griekenland voort. Marita voert spelers naar schitterende bergen met keistenen wegen die uitkijken op een rivier. De map draait om infanteriegerichte gevechten, waarbij geallieerde strijdkrachten een laatste stelling verdedigen om het leger van de asmogendheden tegen te houden.

Later in de zomer volgen waanzinnige close combatgevechten met twee maps die zijn afgestemd op confrontaties tussen infanterie. Spelers vernietigen een productiefabriek voor explosieven op Lofoten Islands, en maken een einde aan de bezetting van de asmogendheden in Provence.

In oktober volgen Chapter 4 en 5 Operation Underground. Deze map, die is geïnspireerd door de iconische Battlefield 3-map Operation Métro, draait om hevige close combatgevechten in diverse speelgebieden, zoals straten in de stad, hofjes, het plaza-gebied, diensttunnels, perrons en nog veel meer.

Fans kunnen deze content vanaf zaterdag 8 juni beter bekijken, door om 18:30 CET af te stemmen op de EA Play Battlefield V livestream. De stream, die live wordt uitgezonden vanuit het Hollywood Palladium in Los Angeles, wordt gepresenteerd door Julia Hardy, Adam Freeman en een aantal speciale gasten.

Voor meer informatie over Battlefield V bezoek je https://www.ea.com/nl-nl/games/battlefield/battlefield-5of volg je het team op Twitter.