SNIPER GHOST WARRIOR CONTRACTS TEASER TRAILER DEBUTEERT VOORAFGAAND AAN GAMEPLAY ONTHULLING OP E3

Maak kennis met de wildernis van Siberië. Vergeet alleen niet dat je de enige bent op jacht naar een contract…

Vandaag onthult CI Games de debuut-teaser voor Sniper Ghost Warrior Contracts, de nieuwste game in de bekroonde tactische shooter-serie gepland voor release op PC, PS4 en Xbox One later dit jaar. De teaser introduceert spelers aan de ruige Siberische wildernis waar ze mee te maken krijgen, terwijl de kern van het kenmerkende snipen bewaard blijft.

 


Het is bijna tijd voor E3, CI Games zal aanwezig zijn bij de jaarlijkse games showcase om fans de eerste blik op de gameplay van Sniper Ghost Warrior Contracts te geven. Naast het uitbreiden van het genrebepalende snipen en het oog voor detail in het levensechte arsenaal wapens neemt Contracts de serie in een nieuwe richting met intense mission-based scenario’s in vernieuwde maps.
Omdat de missies meer puzzel-elementen bevatten en gebruik maken van het contracts-systeem, kunnen deze open missies op een groot aantal verschillende manieren aangepakt worden en wordt tactisch en snel denken beloond. Op zoek naar een salarisverhoging? Missies bieden ook talloze zijmissies die je kan ondernemen voor extra geld waarmee je uitrusting kan upgraden.
Van de diepgaande singleplayer campaign en aantal multiplayer-opties tot aan het oude vertrouwde mission-based contracts-systeem, zoekt Sniper Ghost Warrior Contracts naar dé manier om het sniper-gevoel perfect te maken. Bereid je dus voor om het op te nemen tegen de Siberische wildernis en alle obstakels die daarbij horen!
Sniper Ghost Warrior Contracts zal in 2019 lanceren voor PS4, Xbox One en PC. Blijf rondhangen voor meer informatie op E3 later deze maand.
Ga voor meer informatie over de Sniper Ghost Warrior-serie naar SGWContracts.com, volg het team op Facebooken praat mee op Twitter.