Ultimate Ears introduceert de WONDERBOOM™ 2 met nog KRACHTIGER geluid en meer bas

Outdoor Boost en stereokoppeling verbeteren het kleine wonder van Ultimate Ears

LAUSANNE, Switzerland & NEWARK, US — 4 juni 2019 — Ultimate Ears introduceert de volgende generatie van de veelgeprezen draagbare en waterdichte BluetoothⓇ speaker – Ultimate Ears WONDERBOOM 2. Deze nieuwe luidspreker heeft een nog krachtiger 360-graden-geluid en nog betere bas dan voorheen. De WONDERBOOM 2 heeft een geheel nieuwe Outdoor Boost-modus, een verlengde batterijlevensduur van 13 uur, IP67-classificatie, Double Up stereokoppeling, een opvallende tweekleurige stof. Een booming sound die je begeleidt op al je avonturen.

“Onze fans houden van de originele WONDERBOOM, dus we willen ze nu met de WONDERBOOM 2 nog meer geven van wat ze al zo tof vonden,” aldus Charlotte Johs, General Manager van Ultimate Ears. “We hebben het onderweg luisteren naar muziek nog beter gemaakt met nieuwe audiofuncties die passen bij de buitenomgeving en de mogelijkheid om echt stereogeluid te ervaren wanneer je twee WONDERBOOM 2-luidsprekers met elkaar verbindt. Nu kun je overal muziek meenemen en de hele dag door genieten van een nog krachtiger, helderder 360-graden-geluid onder alle omstandigheden.”

Ook buitenshuis kwaliteitsgeluid
De gloednieuwe Outdoor Boost-functie is speciaal afgestemd op luisteren buitenshuis. Druk simpel op de knop aan de onderkant van de WONDERBOOM 2-luidspreker om Outdoor Boost in te schakelen. De ingebouwde equalizer zorgt voor een krachtiger en helderder geluid, perfect voor elke buitenomgeving.

Vergeleken met zijn voorganger heeft de WONDERBOOM 2 nu nog meer bas en 30 procent meer levensduur van de batterij (tot wel 13 uur). Hij is waterdicht, stofdicht en in staat om te drijven, waardoor de IP-classificatie is verhoogd naar IP67. Met een nieuw ontworpen knoppen-interface aan de bovenkant kun je eenvoudig nummers direct op de luidspreker afspelen, pauzeren en overslaan. Je kan zelfs twee WONDERBOOM 2-luidsprekers koppelen met behulp van de verbeterde Double Up-functie. Hiermee kun je nog harder feesten, of genieten van een echte draadloze, linker en rechter stereo-ervaring.

Stijlvol design
Elke luidspreker wordt geleverd in een stijlvolle tweekleurige stof, geïnspireerd door de vrijetijdskleding en kleurstellingen van dit seizoen. WONDERBOOM 2 is nu verkrijgbaar in vier kleuren: Deep Space Black (zwart), Crushed Ice (grijs), Radical Red (rood) en Bermuda Blue. Binnenkort verschijnt ook de kleur Just Peach (roze).

Prijzen en beschikbaarheid
Ultimate Ears WONDERBOOM 2 is vanaf vandaag verkrijgbaar in vier kleuren (Just Peach roze vanaf eind juli). De consumentenadviesprijs is €99. Voor meer informatie kun je terecht op www.ultimateears.com.