Nieuwe Logitech M190 draadloze muis biedt langdurig comfort van de wereldleider op het gebied van muizen en toetsenborden tegen een betaalbare prijs

Duurzame draadloze muis met precision tracking en contoured shape voor grotere handen nu beschikbaar

LEUSDEN — woensdag 26 augustus 2020 — Vandaag kondigde Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) de Logitech M190 Full-Size Wireless Mouse aan, een vertragingsvrije muis met een contourvorm die ontworpen is voor grotere handen. Blijf langer productief en comfortabel en werk draadloos tot wel 10 meter afstand op kantoor of thuis met de nieuwe M190, die precieze cursorbesturing en line-by-line scrollen biedt tegen een betaalbare prijs. De tweezijdige vorm maakt de M190 de ideale muis voor handen die op zoek zijn naar een groter muisontwerp en een alternatief voor de trackpad, van de wereldleider op het gebied van muizen en toetsenborden.

“De M190 combineert draadloze technologie, eenvoudige navigatie met de kwaliteit en precisie van een Logitech-muis en de hele dag lang comfort tegen een geweldige prijs”, aldus Elze de Leeuw, Benelux Marketing Manager. “Als je jouw draadloze installatie wilt opzetten of aanvullen met een full-size muis, zonder de full-size prijs, dan is de M190 de perfecte muis voor jou.”

De M190 Full-Size draadloze muis is ontworpen om de natuurlijke curve van de hand te volgen met ´scooped´ knoppen en extra ondersteuning voor de handpalm. Daarnaast biedt de draadloze muis een zorgeloos gebruik tot 18 maanden met de bijgeleverde batterij, die automatisch in de energiebesparende modus schakelt wanneer hij niet in gebruik is. De USB-ontvanger is ‘plug & play’, waardoor het gemakkelijk is om te wisselen van de ene naar de andere werkruimte met een betrouwbare connectiviteit.

Prijs en beschikbaarheid
De M190 Full-Size Wireless Mouse zal in augustus 2020 beschikbaar zijn op Logitech.com en Amazon.com tegen een adviesprijs van €14.99,-. Voor meer informatie, bezoek Logitech.com, onze blog of bereik ons via FacebookInstagram en Twitter.