Nieuw Champions Event nu beschikbaar in Apex Legends Mobile

Het evenement introduceert de vlijmscherpe Ash, map-updates, een nieuwe Battle Pass en nog veel meer

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag met trots aangekondigd dat het nieuwe Champions Event nu beschikbaar is voor Apex Legends Mobile. Naast de komst van de Legend Ash bevat het Champions Event ook een gloednieuwe ranked split, in-game evenement, Battle Pass en verschillende gameplayverbeteringen. Mobile-first Legend Fade krijgt ook een nieuw wapen, exclusief voor de mobiele versie.

Bekijk de lanceringstrailer van het Champions Event in Apex Legends Mobile

Het Apex Legends Mobile Champions Event bevat een aantal nieuwe updates voor de game, waaronder:

  • Nieuwe Legend: Ash – Deze vlijmscherpe Legend is gearriveerd met een gloednieuwe set vaardigheden, waaronder de passive “Marked For Death” die de locaties van zogeheten deathboxes en nog levende vijanden onthult; de tactical “Arc Snare” die vijanden vastpint en verwondt; en de ultimate “Phase Breach” waarmee Ash kan teleporteren naar een gerichte locatie.
  • Nieuw wapen: Constellation – Een mobile-first meleewapen voor Fade die spelers kunnen aanpassen en upgraden met visuele effecten, textures en nog veel meer.
  • Second Shot Blitz – Een nieuwe tijdelijke Battle Royale-modus die tijdens het gehele seizoen speelbaar is. In deze modus, krijgt iedereen de kans om automatisch te respawnen.
  • Halloween in-game evenement – Kijk uit naar zowel griezelige toevoegingen aan de maps van Kings Canyon en World’s Edge als naar angstaanjagend gave cosmetische beloningen voor Legends en wapens.
  • Factiemissies – Zweer trouw aan een van de grote drie facties die strijden om de macht in de Apex Games. Spelers die namens deze facties missies voltooien, ontvangen seizoensvaluta die ze kunnen verzilveren in de store.
  • Nieuwe Battle Pass – Deze introduceert een aantal geweldige nieuwe cosmetische items. Spelers kunnen deze Battle Pass verkrijgen om de vijand kennis te laten maken met hun vechtlust – zowel van binnen als van buiten.
  • Map-updates – Het Coliseum is een gloednieuwe POI waar spelers een duel kunnen beginnen en de hele lobby kunnen laten weten dat ze uitdagingen accepteren. Hoe meer eliminaties in het Coliseum worden uitgevoerd, hoe beter de buit. Daarnaast zitten World’s Edge en Kings Canyon nu in de roulatie voor Normal en Ranked Battle Royale. Tot slot zitten Thermal Station, Artillery en Pythas Block 0 nu in de roulatie voor TDM en Gun Game.

Naast al deze geweldige nieuwe content voor Apex Legends Mobile kunnen spelers uitkijken naar talloze verbeteringen. Bekijk de patch notes hier of het blogbericht hier voor een volledige lijst met updates.

Apex Legends Mobile is een strategische Battle Royale met ongeëvenaarde squad-gevechten en dynamische actie die van de game een van ’s werelds beste shooters hebben gemaakt, allemaal in een mobiele-versie.

Apex Legends Mobile is nu gratis* te downloaden via de Google Play en App Store. Bezoek voor meer informatie de officiële website.

*Vaste internetverbinding vereist. Er gelden bepaalde leeftijdsbeperkingen. Bevat optionele in-game aankopen (inclusief willekeurige items).