Need for Speed™ Unbound toont risico’s en beloningen in eerste gameplay-trailer

Electronic Arts en Criterion hebben een gameplay-trailer van Need for Speed™ Unbound uitgebracht die spelers een beter beeld geeft van de risico’s en beloningen tijdens het opbouwen van Heat bij elke race in de straten van Lakeshore. Zodra de politie wordt ingeschakeld, moeten de spelers klaar zijn om op het pedaal te trappen.

Voel de Heat toenoemen in de gameplay-trailer van Need for Speed Unbound

In Need for Speed Unbound moeten spelers risico’s nemen om aan de top te komen. Ze kiezen hoe en wanneer ze alles op het spel willen zetten, door enorme drifts op straat te maken, de politie te slim af te zijn of weddenschappen met rivalen af te sluiten. Tijd is geld, dus het is aan spelers om zo snel mogelijk genoeg geld te verdienen – op welke manier dan ook. Dit stelt ze uiteindelijk in staat om aan wekelijkse kwalificatiewedstrijden en de ultieme race van Lakeshore, genaamd The Grand, deel te nemen.

Need for Speed Unbound wordt exclusief ontwikkeld voor next-genconsoles en pc, zodat deze draait op een resolutie van 4K in 60 FPS. De game is vanaf 2 december verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Bezoek de officiële website voor meer informatie of volg Need for Speed op TwitterFacebookInstagram en TikTok om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates.