MEDION kiest Vertigo 6 als pr- en socialmediabureau voor gamingproductlijn MEDION ERAZER

Arnhem, 28 november 2022 – MEDION, fabrikant van consumentenelektronica, heeft per 1 oktober 2022 Vertigo 6 als nieuw bureau voor de Benelux. Het bureau uit Arnhem is gekozen om ondersteuning te bieden voor de gamingproductlijn MEDION ERAZER en gaat aan de slag met zowel pr- als socialmediawerkzaamheden.

Rodney Voogel, Senior 4P/Business Manager Computing North South Region bij MEDION, heeft vertrouwen in de nieuwe samenwerking: “Met de laptops en desktops van MEDION ERAZER bedienen we de meest veeleisende gamers. Vertigo 6 heeft veel ervaring op het gebied van pr- & socialmediamanagement in de gaming- en techsector. In mijn vorige functie heb ik ook met veel plezier samengewerkt met Vertigo 6 en daarom heb ik veel vertrouwen in de samenwerking”. 

Ook Mike Hendrixen, oprichter van en Managing Director bij Vertigo 6, is met veel plezier begonnen aan deze nieuwe samenwerking: “MEDION is een ontzettend goede match vanwege onze jarenlange ervaring en expertise in dezelfde branche. Daarnaast sluit de ERAZER-gaminglijn van MEDION perfect aan bij de roots van Vertigo 6. We ondersteunen MEDION dan ook graag met opvallende pr- en socialmediacampagnes”.

MEDION is een beursgenoteerd bedrijf opgericht in 1982 met het hoofdkantoor in Essen, Duitsland. Sinds 2011 maakt het bedrijf deel uit van de internationale Lenovo Group, ’s werelds grootste pc-leverancier. Al meer dan 25 jaar streeft MEDION ernaar om innovatieve, functionele en hoogwaardige producten voor iedereen toegankelijk te maken. MEDION biedt consumenten een goede prijs-kwaliteitverhouding met apparaten die zijn voorzien van state-of-the-art-technologie en de nieuwste designs. MEDION’s brede productportfolio bestaat onder andere uit laptops, pc’s, tablets, smartphones, high definition smart tv’s, videocamera’s, handige accessoires en meer. Met de productserie ERAZER biedt MEDION high-performance, high-end hardware aan die voorzien is van de nieuwste technologieën, speciaal ontwikkeld voor veeleisende gamers. Dankzij de goede prijs-kwaliteitverhouding en eersteklas service is MEDION al lange tijd een succesvolle retailpartner van ’s werelds grootste internationale retailers.

Meer informatie over MEDION via: https://www.medion.com/nl/