Max: The Curse of Brotherhood vanaf nu verkrijgbaar voor Nintendo® Switch

Nieuwe trailer viert de komst van Max naar de Nintendo Switch

Amstelveen, 26 april 2018 – Mindscape, Flashbulb Games StageClear Studios en Wired Productions kondigen met trots aan dat Max: The Curse of Brotherhood vanaf nu fysiek verkrijgbaar is voor Nintendo Switch.

Om te vieren dat Max: The Curse of Brotherhood vanaf nu fysiek in de winkel ligt, is het Nintendo Power Couple losgegaan met de game in een gloednieuwe trailer.

“We zijn verheugd om de kracht van de Marker naar Nintendo Switch te brengen bij retailers wereldwijd,” zegt Leo Zullo, Managing Director, Wired Productions. “De game ziet er prachtig uit, en combineert old-school platforming actie met unieke game mechanics en het touchscreen display van de Nintendo Switch. Dit is een ‘match made in heaven’.”   

Max: The Curse of Brotherhood is een sprookjesachtig avontuur dat perfect is voor de hele familie. Het is een kleurrijke 2,5D platformer met Scandinavische storytelling waarin je rent en klautert, en slimme en vernieuwende puzzels oplost door middel van unieke gameplay elementen.

Avonturiers zullen de macht van de Magic Marker slim moeten inzetten als zij:

  • Op reis gaan in dit klassieke verhaal over broederschap om Felix, het broertje van Max, te redden uit de handen van de kwaadaardige heer Mustacho;
  • Een wereld verkennen vol uitdagende puzzels en knotsgekke platforming actie;
  • Klim, vecht en teken om je een weg te banen door woestijnen, moerassen, eeuwenoude tempels en groene bossen;
  • Trek enorme hopen aarde uit de grond om nieuwe hoogtes te bereiken, laat bomen groeien om bruggen te maken en creëer slingerlianen om over kloven te springen;
  • Het touchscreen display van de Nintendo Switch biedt unieke mogelijkheden voor het oplossen van puzzles door middel van vingertekenen en meer!

Max: The Curse of Brotherhood kwam eerder uit voor Xbox One, Windows PC en PS4, en gooide hoge ogen bij fans en recensenten die de game “een betoverende ervaring van begin tot eind” noemden. Max: The Curse of Brotherhood heeft een PEGI-beoordeling van 12 en ligt vanaf nu in de winkel.