EA KONDIGT GRATIS 2018 FIFA WORLD CUP RUSSIACONTENT AAN VOOR EA SPORTS FIFA 18

Speel het grootste voetbaltoernooi vanaf 29 mei in EA SPORTS FIFA 18 en vanaf 6 juni in FIFA Mobile voordat er in de echte wereld wordt afgetrapt

REDWOOD CITY, Calif. – 30 april 2018 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) kondigt vandaag aan dat het het grootste voetbaltoernooi ter wereld naar EA SPORTS™ FIFA 18 komt, in de vorm van een gratis 2018 FIFA World Cup Russia™* contentupdate. De 2018 FIFA World Cup™-update biedt een volledige en authentieke toernooi-ervaring met officiële FIFA World Cup™-onderdelen zoals authentieke teams, stadions, tenues, kits, badges, de officiële wedstrijdbal en de officiële trofee. Fans kunnen de update vanaf 29 mei downloaden op het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem, Xbox One, PC en Nintendo Switch™.

In de 2018 FIFA World Cup Russia™-update kunnen spelers kiezen uit een van de 32 gekwalificeerde landen om hun FIFA World Cup™-droom uit te laten komen en zelf geschiedenis te schrijven. Van de groepsfase tot de finale in Moskou in de speltypen Online vriendschappelijke wedstrijden en Online toernooi**. Duik in het speltype Aangepast Toernooi om een gelicenseerd nationaal team in FIFA 18 te kiezen en een uniek toernooi te maken, ook met niet-gekwalificeerde landen zoals Nederland, Italië, Chili en de Verenigde Staten. Beleef daarnaast de authentieke stadionsfeer in een snelle Aftrap, in je eentje of met vrienden.

Beleef het spektakel zowel op als buiten het veld met officiële FIFA World Cup™-onderdelen, van een meeslepende sfeer met alle 12 stadions in Rusland tot authentieke velden en de vlaggen van de nationale teams. Het officiële 2018 FIFA World Cup Russia™ grafische en televisiepakket biedt een overtuigende voetbalervaring dankzij de Frostbite™-engine in de PS4-, Xbox One- en PC-versies, met filmische scènes die de FIFA World Cup™-ervaring lang na het laatste fluitsignaal laten doorgaan.

Stort je in FIFA World Cup™ Ultimate Team™** en werk met een aangepast teamgeestsysteem met dynamische spelersitems die gerelateerd zijn aan het echte toernooi om een internationaal dreamteam te maken. In FIFA World Cup Ultimate Team vind je ook FIFA World Cup™ ICONS, een paar van de meest iconische spelers uit de geschiedenis van het toernooi.

De 2018 FIFA World Cup™ komt vanaf 6 juni ook tijdelijk naar FIFA Mobile. Fans kunnen een van de 32 gekwalificeerde nationale teams kiezen om voor de hoofdprijs te gaan of de geschiedenis herschrijven met een van de niet-gekwalificeerde nationale teams. Ga voor meer informatie naarhttps://www.easports.com/nl/fifa/fifa-mobile.

In EA SPORTS FIFA™ 18, nu verkrijgbaar in de winkel, vervaagt de scheidslijn tussen de virtuele en de echte wereld en komen spelers, teams en sfeer van “The World’s Game” tot leven met de grootste stap in gameplayvernieuwing in de geschiedenis van de serie.

Voor meer informatie over 2018 FIFA World Cup Russia™-content ga je naar www.easports.com/nl/fifa/2018-fifa-world-cup-update