Bekijk de Super Chariot Launch Trailer

Super Chariot voor de Nintendo Switch, de game die te leuk is om alleen te spelen, ligt vanaf 17 mei aanstaande in de winkels

Amstelveen, 7 mei 2018 – Mindscape onthult met trots de Launch Trailer van Super Chariot. De retail versie bevat vele extra’s en is vanaf 17 mei beschikbaar. Voor fans van uitdagende platformers is het tijd om meer te ontdekken over deze game!

Super Chariot is een kleurrijke platformgame vol humor, waarin een dappere prinses en haar verloofde een kist rondzeulen door grotten, terwijl ze rovers van zich afhouden en schatten verzamelen. Ze zijn op zoek naar een tombe boordevol goud voor het lichaam van de overleden koning. Verken prachtige omgevingen, haal schatten uit muren en haast je naar de uitgang terwijl je het opneemt tegen vijanden die jou de schat willen ontnemen. Super Chariot is te leuk om alleen te spelen en daarom kan er op elk moment iemand bijspringen (drop-in / drop-out multiplayer).

Wanneer je de game in de winkel aanschaft krijg je, naast een premium fysieke editie van de game, allerlei additionele content. Deze extra content bestaat uit:

  • Digitale original soundtrack
  • Royal Gadget Pack DLC (een nieuw speelbaar personage en vijf nieuwe gadgets)
  • Omkeerbare inlay