Star Wars Battlefront II: The Han Solo Season begint op 16 mei

Speel met Han Solo als schurk én held in Star Wars Battlefront II: The Han Solo Season! Op 16 mei begint het avontuur met een terugblik op de originele trilogie, om dan in juni verder te gaan met nieuwe content die is geïnspireerd door de nieuwe film Solo: A Star Wars Story. Deze maand kunnen spelers het onderstaande doen:

  • Jabba’s paleis opnieuw bezoeken: in Blast, Hero Showdown of Heroes vs. Villains kunnen spelers hun geschillen uitvechten in alle hoeken en gaten van Jabba’s verblijfplaats.
  • Nieuwe game mode Hero Showdown: in dit nieuwe speltype met rondes waarin uitschakeling plaatsvindt, kunnen spelers met hun favoriete duo deelnemen aan twee-tegen-tweegevechten in het speltype Heroes vs. Villains. Han Solo en Chewbacca tegen Boba Fett en Bossk? Yoda en Rey tegen Darth Vader en Captain Phasma? De spelers moeten hun beste tactieken uit de kast halen, want als een ronde is gewonnen, moet een ander duo worden gekozen voor de volgende ronde.
  • Een nieuwe outfit kiezen: met nieuwe Appearances kunnen spelers hun uiterlijk aanpassen (verkrijgbaar met Credits of Crystals), geïnspireerd door de openingsakte van Star Wars™: Return of the Jedi™, met Lando Calrissian vermomd als Skiff-wacht en Leia Organa gekleed als premiejager Boushh met een gloednieuwe stem.
  • Beter worden als piloot in Starfighter Custom Arcade: daarnaast hebben we op verzoek van spelers de game mode Custom Arcade toegevoegd aan Star Wars Battlefront II. Fans kunnen in starfighters uit alle tijdperken aan hun vaardigheden als piloot werken, of je nu X-Wings van de Rebels aan puin moet schieten met een TIE/LN of in de Millennium Falcon stapt om rondjes om vijandelijke starfighters te vliegen.

Na de release van Solo: A Star Wars Story deze maand hebben we in juni nog meer te delen. Als je meer wilt weten over wat je deze maand van Star Wars Battlefront II: The Han Solo Season kunt verwachten, kun je naar de nieuwste Community Transmission gaan. Houd het blog in de gaten voor meer informatie en ga naar EA Star Wars op Twitter, Facebook en Instagram of praat mee op het officiële forum.