Logitech onthult divers aanbod van muizen en toetsenborden onder de naam “Ontworpen voor Mac”

De nieuwe MX Mechanical Mini voor Mac, MX Master 3S voor Mac, Lift voor Mac en K380 voor Mac bieden prestaties, comfort en stijl dankzij naadloze compatibiliteit en ultieme functionaliteit

LEUSEN – 28 september 2022 – Vandaag heeft Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) de nieuwe “Ontworpen voor Mac” collectie aangekondigd. Gemaakt om naadloos compatibel en betrouwbaar te zijn met Mac-instellingen in uiteenlopende gebruikssituaties. De nieuwe collectie omvat het MX Mechanical Mini voor Mac-toetsenbord, de MX Master 3S voor Mac-muis, de Lift voor Mac-muis en het K380 Bluetooth-toetsenbord voor Mac in de nieuwe Blueberry-kleur.

“We weten dat Apple-gebruikers waarde hechten aan een consistent design voor hun hele setup – zowel op werk als thuis – en dat ze muizen en toetsenborden nodig hebben die in al hun ecosystemen werken”, aldus Delphine Donné vicepresident en algemeen directeur van Creativiteit en Productiviteit bij Logitech. “We hebben een reeks stijlvolle hulpmiddelen gecreëerd die de manier waarop je werkt verbetert door meer functionaliteit, maatwerk en comfort toe te voegen. We weten dat één maat niet iedereen past, daarom is deze collectie ontworpen en ontwikkeld om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van Apple-gebruikers.”

MX Mechanical Mini voor Mac toetsenbord
Logitechs eerste mechanische toetsenbord heeft een toetsenbord-indeling voor Mac, met de mogelijkheid om sneltoetsen aan te passen en creativiteit te versnellen met Logi Options+. MX Mechanical Mini voor Mac is voorzien van ‘Tactile Quiet low-profile’ schakelaars en ‘Smart Backlighting’ om in alle lichtomstandigheden in de flow te blijven. Verbind tot drie verschillende Apple-apparaten voor MacOS, iPadOS of iOS met Easy-Switch en laad tijdens het werken het toetsenbord op met een USB-C-kabel. Het toetsenbord is verkrijgbaar in donkergrijs en lichtgrijs.

MX Master 3S voor Mac muis
De MX Master 3S voor Mac-muis is een herontworpen icoon voor geavanceerde Mac-gebruikers. Het combineert wat men al gewend is met nieuwe functies voor ultiem comfort, prestaties en workflow. Met het ‘MagSpeed elektromagnetische wiel’ is het mogelijk om 1.000 regels per seconde te doorlopen en de DPI in te stellen tussen 1.000 en 8.000 voor nauwkeurig werken op één of meerdere hoge resolutie monitoren. MX Master 3S voor Mac beschikt over ‘Quiet Clicks’, werkt op een glazen ondergrond, laadt tijdens gebruik snel op met de USB-C kabel en kan tot drie verschillende Apple-apparaten aansluiten op macOS en iPadOS met Easy-Switch. De MX Master 3S is beschikbaar in donkergrijs en lichtgrijs.

Lift voor Mac muis
Lift voor Mac is een verticale ergonomische muis die de hele dag voor comfort zorgt en ideaal is voor mensen met kleine tot middelgrote handen. De muis is ontwikkeld en getest in het Logitech Ergo Lab en plaatst de hand in een natuurlijke handdrukpositie met een hoek van 57°. Dit zorgt voor minder druk op de pols en plaatst de arm en bovenlichaam in een natuurlijke houding gedurende de dag.

K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard voor Mac (Blueberry)
Het K380 Multi-Device-toetsenbord is een modern toetsenbord met laptopachtige toetsen in een minimalistische lay-out. Het integreert prachtig met een Apple-setup en werkt naadloos op alle Apple-apparaten. Dit lichte, ruimtebesparende toetsenbord is verkrijgbaar in de nieuwe Blueberry-kleur en biedt overal het comfort en gemak van typen in desktop-stijl. De afgeschuinde toetsen zorgen voor soepel en ultra stil typen. Met één druk op de knop maak je eenvoudig verbinding via Easy-Switch met jouw MacBook, iPad of iPhone.

Logitech’s duurzaamheidaanpak
Logitech-producten, waaronder “Designed voor Mac”-producten, zijn niet alleen ontworpen om een uitzonderlijke gebruikerservaring te bieden. Tijdens de ontwikkeling staat de impact op het milieu en de maatschappij centraal. De plastic onderdelen in MX voor Mac- en Lift voor Mac-producten bevatten gecertificeerd post-consument gerecycled plastic om plastic van oude consumentenelektronica een tweede leven te geven.

  • 47% van MX Mechanical Mini voor Mac donker grijs
  • 36% van MX Mechanical Mini voor Mac licht grijs
  • 27% van MX Master 3S voor Mac donker grijs
  • 22% van MX Master 3S voor Mac licht grijs
  • 54% van Lift voor Mac

Alle Logitech-producten zijn gecertificeerd koolstofneutraal. We verminderen de netto koolstofimpact door duurzaam te ontwerpen en waar mogelijk hernieuwbare energie te gebruiken. We compenseren onze resterende impact ook door hoogwaardige, gecertificeerde compensaties te kopen van bosbouw, hernieuwbare energie en gemeenschappen met klimaateffecten.

Prijzen en beschikbaarheid

De nieuwe “Designed voor Mac” producten zullen vanaf september 2022 verkrijgbaar zijn tegen een adviesprijs van:

  • MX Mechanical Mini voor Mac: € 159,99
  • MX Master 3S voor Mac: € 129,99
  • Lift voor Mac: € 79,99
  • K380 voor Mac: € 54,99

Neem voor meer informatie contact op met uw plaatselijke wederverkoper of ga naar Logitech.com