Logitech G presenteert nieuwe line-up gamemuizen met HERO 16K-sensor

Logitech’s meest geavanceerde sensor biedt een verbeterde batterijlevensduur en levert toonaangevende prestaties en precisie

SAN FRANCISCO – Californië en LAUSANNE, Zwitserland, 11 juni 2019 – Logitech G, een merk van Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI), heeft vandaag op de Electronic Entertainment Expo (E3) aangekondigd dat drie muizen in haar assortiment worden geüpgraded met Logitech G’s exclusieve, high performance HERO (High Efficiency Rated Optical) 16K-sensor: de draadloze Logitech® G903 LIGHTSPEED-muis, de draadloze Logitech® G703 LIGHTSPEED-muis en de Logitech® G403 HERO-muis. Deze gamemuizen zijn ontworpen voor de best mogelijke prestaties hoogste nauwkeurigheid.

“De HERO-sensor vormt al sinds de introductie een doorbraak in de sensortechnologie en de mensen zijn er dol op”, zegt Ujesh Desai, Vice President en General Manager van Logitech Gaming. “De volgende stap was logischerwijs om deze techniek uit te breiden naar meer van onze gamemuizen. We zijn blij dat we meer gamers de nauwkeurigheid en batterijduur kunnen bieden die nodig zijn om optimaal te presteren.“

Vlaggenschip model G903 is geüpgraded met de allerbeste HERO 16K-sensor. Die biedt zeer nauwkeurige gameplay en is 10 maal energiezuiniger dan de vorige generatie. Dankzij deze efficiëntie heeft de G903 een ongelooflijke batterijduur van wel 140 uur. Daarnaast bevat de G903 Logitech G’s LIGHTSPEED Wireless-technologie, compatibiliteit met Logitech G’s POWERPLAY Wireless Charging System, 16.8M LIGHTSYNC RGB, een tweehandig ontwerp en tot 11 programmeerbare knoppen voor een nauwkeurige gameplay.

Ook de G703 LIGHTSPEED is geüpgraded met de HERO 16K-sensor en is zo ontworpen dat hij altijd comfortabel in de hand ligt. Hierdoor levert de muis een fantastische tracking performance en precisie. De G703 weegt slechts 95g, en de batterij gaat tot wel 35 uur mee op één oplaadbeurt. LIGHTSPEED Wireless-technologie biedt precieze gameplay met een maximale DPI van 16.000 en zero smoothing. Tevens biedt de muis verbeterde draadloze prestaties en is hij compatibel met het Logitech G POWERPLAY Wireless Charging System.

Tot slot is er de G403 HERO. De bedrade G403 HERO geeft gebruikers de tracking nauwkeurigheid en prestaties die ze nodig hebben om te winnen, dankzij het lichte gewicht, een ergonomisch ontworpen vorm en de nieuwe HERO-sensor. Het beschikt ook over LIGHTSYNC RGB, een afneembaar gewicht van 10g en zes programmeerbare knoppen die exact op de voorkeuren van gamers kunnen worden afgestemd.

Om gamers te helpen het meeste uit hun gear te halen, kunnen alle drie de gamemuizen worden aangepast met behulp van Logitech’s geavanceerde gaming software: G HUB. De software heeft een mooie en moderne interface en stelt gamers in staat om snel hun gear per spel te personaliseren, profielen te downloaden en delen met anderen en meer.

Prijzen en beschikbaarheid
De Logitech G903 LIGHTSPEED Wireless-gamemuis met HERO-sensor, de Logitech G703 LIGHTSPEED Wireless-gamemuis met HERO-sensor en de Logitech G403 HERO-gamemuis zijn naar verwachting in juni 2019 beschikbaar op LogitechG.com en bij geselecteerde retailers tegen een adviesprijs van respectievelijk 149,99 euro, 99,99 euro en 69,99 euro.