L.O.L. Surprise! viert verjaardag met speciale poppen van vier originele personages

Zes jaar geleden zorgde L.O.L. Surprise! voor een enorme verrassing. Vandaag, op 7 juli, viert MGA de verjaardag van de franchise met de release van een exclusieve 707-set: de O.M.G. Fierce Dolls 

Alphen aan den Rijn, donderdag 7 juli 2022 – Vandaag presenteert MGA Entertainment Benelux de speciale L.O.L. Surprise! 707-set die ter ere van de verjaardag van de franchise wordt uitgebracht. De set, die bestaat uit vier O.M.G. Fierce Dolls, is naar verwachting in de eerste helft van augustus verkrijgbaar in de Benelux en is gebaseerd op de vier originele personages uit de animatieserie. Zij hebben in de afgelopen zes jaar een geweldige persoonlijke groei doorgemaakt en naast dat zij barsten van het zelfvertrouwen springen de Fierce Dolls direct in het oog met hun nieuwe haarstijlen. De ontwikkeling is terug te zien in deze speciale jubileumuitgave en de set moedigt fans aan om hun eigen innerlijke kracht (fierce in het Engels) te ontdekken, evenals die van vrienden, familie en hun favoriete L.O.L. Surprise!-personages.

“Op het moment dat L.O.L. Surprise! voor het eerst in de winkelschappen lag, waren zowel ouders als kinderen verbaasd door de vele verrassingen die de poppen bij zich dragen,” zegt Pien Ooms, Marketing Manager Benelux bij  MGA Entertainment. “We kijken ernaar uit om families gezamenlijk op zoek te laten gaan naar hun innerlijke fierce en we hopen dat de O.M.G. Fierce Dolls hen kunnen inspireren en het zelfvertrouwen geven waar ze zelf ook bekend om staan. Misschien weten ze zelfs zichzelf te verrassen!” 

Een franchise voor iedereen: L.O.L. Surprise!
Sinds 2016 brengt L.O.L. Surprise! (Lil Outrageous Littles) een glimlach op het gezicht van kinderen en ouders. Drie jaar later, in 2019, wordt het merk uitgebreid met de L.O.L. O.M.G.-modepoppen (Outrageous Millennial Girls) en inmiddels kent de franchise honderden verschillende personages, met ieder een eigen karakter, stijl en andere unieke kenmerken. Hierdoor is er voor iedereen een pop verkrijgbaar om zich mee te identificeren en inclusiviteit is dan ook één van de speerpunten van het populaire merk. Naast het in de wacht slepen van verschillende internationale speelgoed-awards is er ook geanimeerde film uitgebracht in samenwerking met Netflix en in 2020 zijn de L.O.L. J.K. mini dolls aan het assortiment toegevoegd.

Een vrolijk viertal vol zelfvertrouwen
De luxe L.O.L. Surprise! O.M.G. Fierce-modepoppencollectie bestaat uit Royal Bee, Lady Diva, Swag en Neonlicious. Nu we jaren verder zijn, betekent dat de personages zijn gegroeid en dat is voor de Fierce Dolls niet anders. Deze zijn groter van formaat dan verzamelaars gewend zijn en daarnaast zijn de gezichten en lichamen van de poppen opnieuw vormgegeven. Omdat ook smaak in de loop der tijd verandert, hebben ze nu bovendien nieuwe haarstijlen. Daarnaast kunnen fans uitkijken naar stijlvolle outfits en andere modetrends, flitsende accessoires en natuurlijk zijn er meerdere verrassingen.

Prijs en beschikbaarheid
De O.M.G. Fierce Dolls worden in de eerste helft van augustus verwacht. Ze hebben een adviesprijs van €39.99 per pop en zullen te koop zijn bij onder andere Intertoys, Bol.com, Toychamp en Dreamland.