GRID Legends lanceert vandaag een nieuwe update

Redwood City, Californië – 7 juli 2022 – GRID Legends lanceert vandaag een nieuwe update. Naast sommige fixes en verbeteringen, bevat deze gratis update de “Photo Mode”. De Photo Mode is nieuw in de GRID-franchise en geeft spelers de mogelijkheid om snel een fantastische in-game-foto te schieten. Deze nieuwe modus geeft tal van mogelijkheden voor virtuele fotografen om de spannendste momenten van de game vast te leggen. Photo Mode is beschikbaar in veel gamemodi van GRID Legends zoals Race Creator en biedt spelers de mogelijkheid om werkelijk unieke foto’s te maken.

Deze nieuwe modus is vanaf vandaag beschikbaar voor alle spelers. Om deze aangelegenheid te vieren heeft GRID Legends samen met partners zoals Porsche, Fordzilla, The Londen Eye en Xite de GRID Legends Photo Mode Challenge geïntroduceerd! Deze nieuwe challenge wordt om de twee dagen gepresenteerd en vraagt gamers om beeldschone foto’s van auto’s, liveries en iconische locaties te schieten en te delen met de hashtag #GRIDLegendsVP. De beste foto’s worden gedeeld op de GRID Legends-website en mogelijk aan de game toegevoegd.

Via deze link: https://youtu.be/bNPnW8GSuDM, is de trailer te bekijken en ga voor meer informatie over deze nieuwe modus en de challenge naar onze blog en social media (InstagramTwitter en Facebook).