Bungie viert Bungie Day – Nederlandse cosplayer onderdeel van Bungie Day

  • Nederlandse cosplayer toont The Witch Queen-cosplay als onderdeel van Bungie Day
  • Nieuwe merchandise in de Bungie Store, waaronder een NERF LMTD Destiny 2 Gjallarhorn Blaster
  • Bungie Day Giving Festival nu live tot 20 juli


7 juli 2022 – 
Bungie Day is een jaarlijks feest dat in het leven is geroepen door de wereldwijde community van Bungie. Vandaag viert Bungie deze dag met nieuwe merch en kortingen tot maar liefst 50% in de Bungie Store, een samenwerking met negen cosplayers (waaronder één Nederlander) en het Bungie Day Giving Festival.

The Witch Queen-cosplay
Bungie heeft een wereldwijde samenwerking met negen cosplayers opgezet die hun interpretaties van Savathûn laten zien. Savathûn is het titulaire personage van The Witch Queen, de nieuwste uitbreiding van Destiny 2. Willow Creative, een Nederlandse cosplayer, heeft ook haar interpretatie van het belangrijke personage uit de game tot leven gebracht. Haar eindresultaat en dat van alle anderen is te zien in de officiële blogpost van Bungie.

NERF LMTD Destiny 2 Gjallarhorn Blaster
Spelers die de Gjallarhorn Rocket Launcher hebben bemachtigd door het voltooien van de quest in de Destiny 2: Bungie 30th Anniversary Pack kunnen nu de NERF LMTD Destiny 2 Gjallarhorn Blaster pre-orderen*. Bekijk hier de Gjallarhorn Sizzle video.

Bij aankoop van een select aantal items in de Bungie Store tot 13 juli ontvangen spelers het nieuwe Heritage Eternal-embleem. Nieuwe items in store bevatten onder andere:

  • Gjallarhorn-themed Community Artist Series-collectie
  • Hive Worm Plush, nu beschikbaar als pre-order
  • Kortingen op Steam-codes voor Destiny 2-uitbreidingen en pakketten.

Bungie Day Giving Festival
Het Bungie Day Giving Festival is nu beschikbaar tot 20 juli. Meer dan 50 leden van de Bungie Community hosten livestreams om geld op te halen voor de Bungie Foundation. Deze donaties worden gebruikt voor humanitaire hulp en sociale inclusiviteit en diversiteit. Bovendien krijgen kinderen hulp bij hun gezondheid en welzijn. Spelers kunnen doneren door nieuwe cosmetics te ontgrendelen in Destiny 2.

De Bungie Foundation heeft de krachten gebundeld met Make-A-Wish en helpt bij het vervullen van levensveranderende wensen voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Spelers kunnen tot het einde van seizoen 17 (22 augustus) de Loyal Companion-emote kopen in de Eververse store. Deze companion emote is geïnspireerd op de wens van Cristian, die zijn hond Artemis wilde vereeuwigen in Destiny. Spelers kunnen bovendien ook een pluche-versie van Prime-40’s Artemis kopen in de Bungie Store. Alle opbrengsten van de Loyal Companion-emote en de Artemis-pluche gaan naar de Bungie Foundation.

Voor meer informatie over Destiny 2, de Bungie Foundation en additionele assets ga naar de Bungie Press Portal.

*De NERF LMTD Destiny 2 Gjallarhorn Blaster is nog niet in elk land beschikbaar