Jerry Driessen versterkt Vertigo 6 als PR- en Marketingmanager

Twee nieuwe aanwinsten voor Vertigo 6

Arnhem, 19 september 2019 – Als gevolg van het groeiende aantal projecten, breidt Vertigo 6 het team uit met Jerry Driessen en Joost Caniëls. Jerry start per direct als Marketing & PR Manager, Joost treedt in dienst als Marketing & PR Executive. Jerry komt over van hardwarefabrikant Cooler Master, waar hij verantwoordelijk was voor de Benelux marketing. Joost studeerde succesvol af bij Vertigo 6, eerder liep hij stage bij Ubisoft.

Bij Cooler Master wist Jerry jongeren te activeren met diverse succesvolle live concepten. Daarvoor heeft Jerry furore gemaakt door game-events in de bioscoopbranche te introduceren. Door inzet van influencers wist Jerry drie records te verbreken van het bioscoopconcern Vue Cinemas. Jerry is ontzettend blij met deze volgende stap in zijn carrière: “Vertigo 6 is voor mij altijd een voorbeeld geweest van het aanspreken van de nieuwe generatie. Het bedrijf weet als geen ander jongeren te bereiken en doet dat met passie.”

Joost is een gamer in hart en nieren en is daarom blij bij Vertigo 6 te blijven. “Tijdens mijn afstudeeropdracht heb ik geleerd hoe je Instagram succesvol in kunt zetten om jongeren te bereiken. Het klantenporfolio van Vertigo 6 spreekt mij enorm aan en ik ben daarom blij met mijn aanstelling!

Mike Hendrixen, oprichter van Vertigo 6, vult aan: “We zijn ontzettend blij met de komst van Jerry en Joost. Bij Vertigo 6 zullen Jerry en Joost allround worden ingezet en zullen zij bij veel PR-events en influenceractivaties een rol spelen. We zijn ons portfolio enorm aan het verbreden en daar kunnen we beide mannen direct bij inzetten.

Vertigo 6 is gevestigd in Arnhem en specialiseert zich op het gebied van jongerencommunicatie met klanten als Electronic Arts, ASUS, Logitech, New Balance, Koch Media, Run2Day, Studiekeuze123 en Jagex. Meer informatie op www.vertigo6.nl

Joost Caniëls