Happy Horizon verhuist naar nieuwe ‘hubs’ in Eindhoven en Amsterdam

Opening kantoren onderstreept de hubstrategie en groeiambities van bureaugroep

Amsterdam/Eindhoven, 19 juli 2022. Happy Horizon opende afgelopen weken nieuwe kantoren in Amsterdam en Eindhoven. Deze twee moderne kantoren zijn de eerste van een reeks hubs die de bureaugroep in Nederland van plan is om te openen. Het kantoor in Eindhoven herbergt als hub niet alleen alle labels uit Eindhoven en omstreken, waaronder Happy Idiots, Happy & Healthy, Happy Cactus, Happy Geeks, Webber en Happy Talents, maar ook een groot deel van het backoffice dat de groep op het gebied van finance, people & culture, marketing & sales, innovatie, operaties en ICT ondersteunt en ontzorgt. Alle Amsterdamse bureaus van Happy Horizon zijn samengevoegd in het kantoor in Amsterdam Duivendrecht. Daaronder vallen LEQUAL, WINNRS, Nochii Online Marketing, WWAV en Digimonks. In de nabije toekomst komen daar OSAGE Amsterdam en CF Report bij.

Fysieke belichaming van onze visie
De ingezette koers van onze groep als het gaat om bouwen aan een hub-structuur, met hubs op strategisch gekozen locaties in Nederland, krijgt steeds meer vorm”, zegt Walter van de Wege, CEO van Happy Horizon Groep. “De kantoren in Eindhoven en Amsterdam zijn hiervan heel concrete voorbeelden. Ze zijn de fysieke belichaming van onze visie dat onze hubs nagenoeg volledig autonoom kunnen opereren, met minimaal drie van onze kerndisciplines in huis. Met het samenbrengen van zes teams uit Eindhoven en zes teams uit Amsterdam binnen één hub, voegen we zo onder andere de disciplines online marketing, development en creatie samen. Zo werken we vanuit een 360-graden aanpak met alle disciplines binnen digital en marketing onder één dak, waarmee we de synergie tussen al die disciplines inzetten voor onze klanten. Daarmee profiteren onze klanten dus uiteindelijk van nóg betere dienstverlening. Onze hub-strategie zorgt er aan de ene kant voor dat we altijd dichtbij onze klanten staan. Aan de andere kant zijn we daarmee ook een aantrekkelijke werkgever voor talenten uit de regio’s rond onze hubs.”

Hartje Eindhoven met zwembad & sauna 
Het nieuwe kantoor in Eindhoven bestaat uit 2 verdiepingen van samen ruim 2500 m2 en is gevestigd in hartje centrum in het voormalige V&D-gebouw aan de Vrijstraat 9C/D. De verzamelnaam voor het pand is Department en biedt plek aan ruim 220 collega’s met 132 vaste werkplekken. Vergaderruimtes hebben bijzondere namen als ‘Zwembad’ en ‘Sauna’ en het restaurant heet ‘Happy Meals’. Naast de ruime opzet met veel licht, springt het dakterras in het oog. Vanaf de 5e verdieping kijk je over heel Eindhoven. Zowel voor het kantoor in Eindhoven als in Amsterdam, nam interieurbureau Aarts en co het ontwerp op zich. Met als concept ‘family house’, werd een plek gecreëerd waar iedereen zich snel thuis voelt. Het is daarmee een verwijzing naar Happy Horizon’s cultuurwaarde van ‘een warme familie met topsportmentaliteit’.

Meer synergie
In Amsterdam waren de oude kantoren te klein geworden en komen de afzonderlijke labels samen onder Happy Horizon Amsterdam. Deze samensmelting gaat zorgen voor synergie tussen de verschillende entiteiten binnen de hub Amsterdam. Het nieuwe kantoor telt ruim 1500 m2 en bevindt zich in een herontwikkeld pakhuis van een textiel- & leerfabriek aan de Ellermanstraat 23, net buiten de ring. Het kantoor biedt ruimte aan 95 collega’s en heeft een meetingroom met stoeltjes uit de Johan Cruijff ArenA. Verder springen de tafelvoetbalhoek, pingpong tafel, ingebouwde biertap, dakterras en binnentuinen met veel groen in het oog.

Talentgedreven werken
De komende jaren willen we met Happy Horizon lokaal en internationaal blijven groeien. Om deze groei te realiseren is het belangrijk om in meerdere delen van het land vertegenwoordigd te zijn. Happy Horizon werkt talentgedreven en ook collega’s stellen het op prijs om hun werk dichtbij huis te hebben. Met onze kantoren in Eindhoven en Amsterdam, maar ook in Tilburg, Utrecht, Den Haag, Apeldoorn en Arnhem zijn we in staat onze medewerkers en onze klanten door het hele land te ontvangen in een van onze hubs. Medewerkers kiezen vaak voor ons vanwege onze cultuur. Om die te behouden, is het belangrijk dat we niet alleen maar virtueel samenwerken, maar ook makkelijk fysiek bij elkaar kunnen komen.”, aldus Van de Wege.

In juni zijn de kantoren in Amsterdam en Eindhoven in gebruik genomen. Om dit te vieren gaf Happy Horizon op 8 en 15 juli een informeel openingsfeest voor medewerkers.