GRID® – ONTWIKKELAARS ACHTERVOLGEN FERNANDO ALONSO OP HET NIEUW TOEGEVOEGDE ‘HAVANA’ STRAATCIRCUIT

Codemasters® heeft een nieuwe gameplayvideo onthuld voor de aanstaande langverwachte racing game GRID®, die op 11 oktober verschijnt voor PlayStation®4, de Xbox One familie apparaten inclusief Xbox One X en Windows PC (DVD en via Steam).
Deze nieuwste gameplay beelden van GRID zetten je midden op het gloednieuwe Havana straatcircuit en laten meteen officiële auto’s van het 2018 IMSA WeatherTech Sportscar Championship zien. Tijdens de race achtervolgen ze ook nog eens de legendarische coureur Fernando Alonso over het asfalt van deze nieuwe baan.

Game Director Chris Smith en Community Manager Chris Groves nemen je mee door deze nieuwe beelden en laten een aantal van de belangrijkste nieuwe features zien, zoals de beschikbare circuits en de Teammates-, Rivals- en Nemesis-systemen. In de video achtervolgt het Codemasters-team Fernando Alonso in de livery van zijn eigen FA Racing team. Fernando Alonso is naast de Race Consultant van GRID ook een AI-tegenstander in de game. Krijg alvast een voorproefje van de intense en onvoorspelbare actie die elke GRID-race je zal brengen.
Bezoek voor het laatste GRID nieuws de website en social kanalen op Instagram, Twitter en Facebook.