Jaybirds nieuwe VISTA Totally Wireless Headphones herdefinieert audio voor sporters

EarthProof™, compacte en lichte oordopjes met een indrukwekkende batterijlevensduur

Leusden, 31 juli 2019 – Jaybird, de leider in sportoordopjes voor hardlopers en avonturiers, kondigde vandaag de Jaybird VISTA™ Totally Wireless Sport Headphones aan. Dit zijn de lichtste, meest gestroomlijnde en krachtigste oordopjes tot nu toe van Jaybird die zijn ontworpen voor de veeleisende wensen van hardlopers en andere sporters. Met zijn IPX7 waterdichte en zweetbestendige constructie, een veilige en comfortabele pasvorm, 16 uur batterijlevensduur en een opbergbare oplaadcase, kan VISTA elk avontuur of training van geluid voorzien.

“De atleet van vandaag wil geen enkele afleiding,” zegt Jamie Parker, CEO van Jaybird. “Daarom hebben we de krachtigste draadloze oordopjes in de kleinste en lichtste vorm ontworpen. Het resultaat is de Jaybird VISTA – onze lichtste, kleinste en meest duurzame oordopjes tot nu toe. Eén oordopje kun je tot wel 32 uur individueel gebruiken, daarnaast heeft de Jaybird VISTA de beste connectiviteit in zijn klasse, kun je stereotelefoongesprekken voeren en heeft het IPX7 waterdichte en zweetbestendige knoppen. De Jaybird VISTA is de essentiële, volledig draadloze hoofdtelefoon voor elke atleet.”

Go light
Met slechts 6 gram (nee, dat is geen typefout) is VISTA een van de kleinste en lichtste oordopjes op de markt. Minder gewicht betekent meer comfort. De compacte, onopvallende behuizing is ontworpen om in een case te passen, zodat ze in elke situatie klaar zijn voor gebruik.

Altijd klaar
VISTA levert 16 uur geluid, 6 uur op een volledige lading plus 10 uur extra in de oplaadcase. Een snelle 5 minuten opladen geeft je een uur luistertijd. De oplaadcase is eenvoudig op te laden met de meegeleverde USB-C-kabel. Door de oordopjes onafhankelijk van elkaar te gebruiken, kun je de levensduur van de batterij zelfs verlengen tot 32 uur – perfect voor lange trainingsdagen.

Alles weerstaan
Duurzaamheid is essentieel voor sporters. Met zijn unieke EarthProof™ ingekapselde constructie is VISTA niet alleen IPX7 waterdicht, maar ook zweet- en crush proof en bestand tegen de zwaarste trainingen.

Perfecte pasvorm
VISTA garandeert een ultracomfortabele pasvorm die zo licht als een veertje aanvoelt, dankzij 3 verschillende formaten siliconen ear gel. Met SportFit’s geïntegreerde eartips en vinnen kun je je altijd volledig blijven focussen op hetgeen waar je mee bezig bent. Je hoeft je absoluut geen zorgen te maken dat je een oordop verliest.

Fantastisch geluid, afgestemd op jouw smaak
Geluid is een persoonlijke ervaring. Sommige mensen geven de voorkeur aan meer bas voor een adrenalineboost op de dag van een race, terwijl anderen meer waarde hechten aan rijkere vocalen voor podcasts tijdens lange runs. De opnieuw ontworpen 6mm drivers leveren verbeterde precisie, minder ruis en betere nauwkeurigheid. Dit resulteert in een perfecte balans tussen geweldig geluid en een warme bas. De Jaybird app geeft je volledige controle voor een persoonlijke luisterervaring die past bij iedere gelegenheid. De Personal EQ in de app test jouw gehoor en creëert vervolgens een ideaal geluidsprofiel dat een gepersonaliseerde muziekervaring biedt van fantastische kwaliteit.

Verbonden zonder zorgen
VISTA bevat draadloze JBS1 technologie en levert daardoor een kristalheldere Bluetooth 5.0 verbinding waar je altijd op kunt rekenen. Je kunt bellen in stereo en ook beide buds onafhankelijk van elkaar gebruiken zonder vertraging. Met een tik op de knop heb je toegang tot Siri of Google Assistant. Beschikbaar voor je iOS® of Android™- apparaat.

Beschikbaarheid
De Jaybird VISTA Totally Wireless Sport Headphones zijn nu in het zwart beschikbaar via jaybirdsport.com en verschillende online retailers voor een prijs van €179. De draadloze oordoppen worden bij geselecteerde retailers verwacht in augustus 2019. Twee extra kleuren, Nimbus Gray en Mineral Blue worden in de herfst verwacht. Ga voor meer informatie naar jaybirdsport.com en volg ons op Instagram of Facebook. De Jaybird app is gratis beschikbaar in de app stores van iOS en Android.