FIFA 20 Ultimate Team levert nieuwe ICONS & een reeks nieuwe features

Dit jaar bevat FIFA Ultimate Team, een serie nieuwe ICONS, waaronder de recent aangekondigde Zinedine Zidane, samen met een reeks nieuwe features, van nieuwe sociale ervaringen tot eenvoudiger team-management en nog veel meer. Een aantal noemenswaardige updates zijn:

  • FUT Friendlies: een nieuwe hub om lokaal of online FUT te spelen met vrienden, zoals online tegen vrienden spelen in traditionele 11v11 gameplay, met of zonder Huisregels. Daarnaast verschijnen er vier compleet nieuwe manieren om te spelen: Mystery Ball, King of the Hill, Max Chemistry en Swaps.
  • Doelstellingen opnieuw uitgevonden: spelers kunnen de manier waarop ze FUT spelen aanpassen met nieuwe manieren om progressie te maken en hun FUT Club te personaliseren. Dit kan met een reeks gegroepeerde taken die voor een bepaalde tijd beschikbaar zijn voor meer complexe en waardevolle doelstellingen.
  • Nieuwe opties voor personalisatie: creëer een volledige unieke FUT Club met nieuwe Club Personalisatie waarin je kunt genieten van nieuwe op maat gemaakte tenues, logo’s, spandoeken en andere aankleding voor je stadion, vieringen en nog veel meer.
  • Selectie-management: een opnieuw ontworpen selectiescherm stelt spelers voor het eerst in staat om hun Actieve Selectie, de Transfermarkt en Clubcontent content snel te bekijken vanaf één locatie.
  • Ga voor alle details over wat er nieuw is in FUT team naar de laatste Pitch Notes: www.ea.com/games/fifa/fifa-20/news/pitch-notes-fifa-20-fut-deep-dive.

Het eerste Seizoen zal op 19 september voor iedereen van start gaan door middel van de EA Access Play First Trial om alvast progressie te maken voor de wereldwijde launch op 27 september en zal lopen tot eind oktober.