Geniet van de rustieke charme van het platteland met De Sims™ 4 Landelijk Leven, verkrijgbaar vanaf 22 juli

Leef van het land en geniet van het provinciale leven in het nieuwste uitbreidingspakket van De Sims 4

Donderdag 10 juni 2021 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) en Maxis™ hebben vandaag aangekondigd dat de De Sims™ 4 Landelijk Leven Expansion Pack vanaf 22 juli verkrijgbaar is voor PC/MAC via Origin™ en Steam, PlayStation 4 en Xbox One. In De Sims 4 Landelijk Leven kunnen spelers een vreedzaam bestaan ervaren in het idyllische plaatsje Henford-on-Bagley. Sims die het wat rustiger aan willen doen, kunnen van het leven in een knus dorp genieten, vrienden worden met dieren en ze grootbrengen, hun eigen producten telen en nieuwe manieren ervaren om contact te leggen met de natuur.

Bekijk de officiële onthullingstrailer van De Sims 4 Landelijk Leven

“De Sims 4 biedt spelers tal van activiteiten en locaties die de beleving van hun Sims uitbreiden, en Landelijk Leven biedt ze een overvloed aan nieuwe manieren om het dorpsleven te omarmen”, aldus Antonio Romeo, producer van De Sims 4 Landelijk Leven“Met de nieuwe Expansion Pack kunnen Sims kakelverse producten op tafel zetten en we kijken uit naar spelers die hun fantasie de vrije loop laten tijdens het bouwen van een charmante cottage in de nieuwe wereld Henford-on-Bagley.”

In De Sims 4 Landelijk Leven kunnen Sims zich aansluiten bij een hechte gemeenschap in het pittoreske dorpje Henford-on-Bagley. Sims kunnen het platteland en alles wat het te bieden heeft verkennen, meer te weten komen over de geschiedenis van het dorpje, genieten van een picknick, op avontuur gaan in het bos en zich op de nieuwe borduurhobby storten. Sims kunnen na een lange dag ook naar Het Witte Paard gaan om een sapje te drinken met de locals.

Leven van het land is makkelijker dan ooit, want Sims kunnen hun eigen groente en fruit telen, in het wild naar ingrediënten zoeken en de plaatselijke dorpsmarkt bezoeken voor kakelverse producten. Sims kunnen ook dieren in hun eigen tuin grootbrengen om verse melk van koeien, eieren van kippen en wol van lama’s te verkrijgen. Ze kunnen daarnaast het vertrouwen van de wilde konijnen en vogels winnen voor incidentele cadeaus en hulp in de tuin. Kijk alleen uit voor de ondeugende vossen, want die pikken graag eieren! En als Sims echt een naam voor zichzelf willen maken, is de Finchwick Braderie de perfecte plek voor het aanprijzen van enorme gewassen en prijswinnende koeien of kippen.

De De Sims 4 Landelijk Leven Expansion Pack is vanaf 22 juli verkrijgbaar voor € 39,99. Voor meer informatie over De Sims 4, volg je @TheSims op TwitterInstagram of TikTok, like je De Sims op Facebook en bezoek je TheSims.com.