‘Shadow’ van Tangarine nu beschikbaar; eerste nieuwe single in drie jaar

Tweelingbroers Arnout en Sander Brinks slaan nieuwe muzikale weg in en zingen over hereniging met hun vader na 18 jaar zonder contact

Tour met nieuwe liveshow gaat dit najaar van start

Zwolle, 11 juni 2021 – Voor Arnout en Sander was afgelopen jaar ondanks alle uitdagingen een perfecte gelegenheid om een nieuwe muzikale weg in te slaan en hun talenten als songwriters te verkennen. Samen met producer Gordon Groothedde hebben de tweelingbroers een aantal sterke popsongs opgenomen, waaronder deze nieuwe track. “Shadow gaat over het besef dat je onlosmakelijk verbonden bent met je ouders, ook als er geen contact is”, vertelt Arnout over Tangarine’s nieuwste single. Broer Sander vult aan: “We hebben nooit geweten hoe tof en bijzonder het is om jezelf te herkennen in je vader. Dat we weer contact hebben is één van de mooiste dingen die ons is overkomen.” Het nummer is vanaf vandaag beschikbaar op Spotify.

Nieuwe liveshow dit najaar
Samen met poppodium Hedon wordt er tevens hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe liveshow waarmee het duo dit najaar gaat touren. De tournee trapt af bij Hedon in de stad Zwolle, waar de broers wonen. De overige steden en zalen van de eerste ronde zien er ook veelbelovend uit. Zo zal Tangarine te zien zijn in Doornroosje te Nijmegen, Ekko te Utrecht, Paradiso te Amsterdam en Rotown te Rotterdam. Kaarten zijn verkrijgbaar via de websites van de zalen.

Over Tangarine
De band Tangarine bestaat uit tweelingbroers Arnout en Sander Brinks. In 2014 kreeg Tangarine nationale bekendheid als huisband van De Wereld Draait Door en veroverde het de harten van de tv-kijkers. De broers reisden langs vrijwel ieder poppodium in Nederland en speelden op festivals als Lowlands, Haldern Pop en Into The Great Wide Open. Daarnaast werden enkele succesvolle theatertournees gerealiseerd.

Tangarine’s nieuwste single ‘Shadow’ is vanaf nu beschikbaar op Spotify.