Gebroeders Timber schitteren in EA SPORTS™ Future Stars, Team 2 is nu live in FIFA 23

Vrijdag 10 februari – Nadat vorige week het eerste EA SPORTS™ FIFA 23 Future Stars-team werd onthuld, gaat de promo vandaag een nieuwe fase in met de release van Team 2. Onder andere Jamal Musiala (Bayern München), Khvicha Kvaratskhelia (Napoli) en Jurriën Timber (Ajax) voeren de lijst aan met beloftes voor de toekomst en krijgen vandaag unieke speleritems in FIFA 23 die hun potentie reflecteren. Eerder deze week werd Quinten Timber (Feyenoord) al toegevoegd* aan de Future Stars-promo middels een Squad Building Challenge. Hierdoor kunnen FIFA 23-spelers vanaf vandaag de broers naast elkaar laten spelen in FIFA Ultimate Team.

 

 

Elk jaar selecteert Future Stars verschillende jonge talenten uit de voetbalwereld die de potentie hebben om uit te groeien tot wereldsterren. Dit is de volledige lijst met spelers in FIFA 23 Future Stars Team 2:

● Malik Tillman (Rangers)
● Jamal Musiala (Bayern München)
● Jurriën Timber (Ajax)
● Ronald Araujo (FC Barcelona)
● Enzo Fernández (Chelsea)
● Eddie Nketiah (Arsenal)
● Khvicha Kvaratskhelia (Napoli)
● Fabio Carvalho (Liverpool)
● Illan Meslier (Leeds United)
● Nicolò Fagioli (Juventus)
● Vinicius Souza (RCD Espanyol)
● Iker Bravo (Real Madrid)
● Gonzalo Plata (Real Valladolid)
● Joe Willock (Newcastle United)

Leeds United doelman Illan Meslier vertelt: “Het is een grote eer om geselecteerd te worden als Future Star naast een aantal geweldige spelers. Ik hoop dat ik me bij de club kan blijven ontwikkelen en net als andere Future Stars een mooie carrière in de competitie kan opbouwen.”

*Quinten Timber maakt geen onderdeel uit van Future Stars Team 2, maar is aan de game toegevoegd als Squad Building Challenge-speler.