Nieuwe Battle Pass-trailer voor Apex Legends: Revelry vrijgegeven

Het is tijd om in stijl te feesten met deze trailer

Vrijdag 10 februari 2023 
– Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag een gloednieuwe Battle Pass-trailer uitgebracht voor Apex Legends: Revelry, de volgende grote update voor de bekroonde hero shooter. Op level 25 kunnen spelers paraderen in de “Technocrat”-skin van Crypto. Op level 50 kunnen ze binnenvallen in de “Heartbeat Harmonizer”-skin van Valkyrie. De Legendary “Frenzied Frequency”-skin voor de G7 Scout legt iedereen het vuur aan de schenen. Daarnaast kunnen spelers toegang krijgen tot Epic-skins voor Bloodhound, Mirage en Loba. Voltooi de Revelry Battle Pass om toegang te krijgen tot de Reactive “Headliner”- en “Afterparty”-skins voor de Mastiff, evenals nieuwe music packs, laadschermen, emotes, banner frames en charms.

Bekijk de patch notes om te zien wat Apex Legends: Revelry in petto heeft: https://www.ea.com/nl-nl/games/apex-legends/news/revelry-patch-notes

Meer informatie over Apex Legends: Revelry wordt binnenkort bekendgemaakt vóór de officiële release van de update op 14 februari voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via de EA app en Steam. Vergeet niet om Apex Legends te volgen op TwitterInstagram of YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.