Geavanceerde Blue VO!CE-software nu beschikbaar voor alle Blue Yeti-, Yeti Nano- en Yeti X USB microfoons

Blue VO!CE is een krachtige selectie van vocale effecten gebouwd voor creators, nu met geavanceerde stemeffecten en een bibliotheek met HD-audiosamples

LEUSDEN, 28 september 2021 – Blue Microphones, een toonaangevende innovator op het gebied van audiotechnologie en onderdeel van Logitech for Creators, een merkuitbreiding van Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) die alle creators stimuleert hun passies na te jagen, heeft vandaag de release aangekondigd van geavanceerde Blue VO!CE-software voor Yeti, Yeti Nano en Yeti X professionele USB microfoons, toegankelijk via Logitech G HUB-software.

Blue VO!CE is software van studiokwaliteit met geavanceerde spraakmodulatie en HD-audiosamples waarmee gamers, podcasters, muzikanten en content creators hun stem kunnen aanpassen en hun creativiteit de vrije loop kunnen laten om hun streams en content te verbeteren. Deze software-update biedt een gratis, weergaloze upgrade voor alle bestaande gebruikers van Yeti-, Yeti Nano- en Yeti X-microfoons, waardoor gebruikers toegang krijgen tot een volledige reeks vocale tools en effecten.

Gamers kunnen hun stem transformeren met stemmodulatie-effecten zoals DJ Robot, Electrobeast of Ethereal, of hun gamestreams verbeteren met HD-audiosamples zoals omgevingsgeluiden van air raids in de aanloop naar een eindbaas gevecht. Dit omvat ook een selectie van HD-audiosamples in het Mandarijn, Italiaans, Russisch en Spaans. Met G HUB kunnen gamers ook sneltoetsen toewijzen op hun Logitech G toetsenbord, muis of headset om gemakkelijk midden in de stream HD-audiosamples te gebruiken of om te schakelen tussen rechtstreekse spraak en gemoduleerde spraakgeluiden. Bekijk hoe gamer Friskk haar stream naar een hoger niveau tilt met Blue VO!CE op Yeti.

Voor podcasters, streamers en content creators is het nu gemakkelijker dan ooit om professionele on-stream geluidskwaliteit te behalen en om een meer meeslepende ervaring te creëren met Blue VO!CE. Met verbeterde uitzendfilters kunnen creators kiezen uit presets die zijn samengesteld door de audio-ingenieurs van Blue, zoals Classic Radio Voice of Crisp & Modern, of de controle overnemen met de deep editing-modus om presets te ontwikkelen specifiek voor verschillende stemmen, instellingen en opnameruimtes met behulp van effecten zoals stem-EQ, ruisonderdrukking, de-esser, de-popper, compressor en limiter. Creators kunnen ook hun eigen geluidseffecten opnemen of hun eigen audiosamples importeren, voortbouwend op de verzameling stemmodulatie-effecten en HD-audiosamples die beschikbaar zijn op de geavanceerde Blue VO!CE. Zie hoe Brianna White, streamer en de stem van Aerith Gainsborough in Final Fantasy VII Remake, en Cory Missildine, presentator van de podcast “It’s Always Sunny in Stormwind”, Blue VO!CE op Yeti Nano en Yeti gebruiken om een ​​rijkere, leukere en innemende audio ervaring te maken voor hun fans.

Met Blue VO!CE kunnen muzikanten het perfecte zang- of instrumentgeluid maken voor hun uitvoering, of audiosamples in de volgende hit mengen. Ze kunnen ook kiezen uit verbeterde uitzendeffecten zoals ruisonderdrukking, galm en koor, of stemmodulatie gebruiken voor verdubbeling, snelle harmonieën of voor geluiden met een octaaf omhoog of omlaag. Artiesten kunnen ook instrumenten opnemen met phasing- en ringmod-effecten om nieuwe audiovibes in hun nummers te creëren. Luister naar hoe Box of Beats vocale percussie — de kunst om alleen zijn mond te gebruiken om instrumentgeluiden zoals drums, trompetten en violen te creëren — mixt met Blue VO!CE op Yeti X voor een live muziekstuk.

Met geavanceerde Blue VO!CE hebben creators die van Blue houden en het gebruiken nu toegang tot een volledige set tools en spraakeffecten van uitzendkwaliteit“, zegt Kristyn May, Product Manager, Logitech For Creators. “Of je nou begint of je audio volledig wilt aanpassen, Blue VO!CE geeft creators de mogelijkheid om professioneel te klinken op stream en geeft creators meerdere manieren om hun publiek te vermaken.

Blue VO!CE is nu gratis beschikbaar voor Yeti, Yeti Nano en Yeti X, via Logitech G HUB voor Mac en Windows. Ga naar bluemic.com/blue-voice om de software te downloaden en meer te weten te komen over Blue VO!CE.