RuneScape introduceert vandaag een nieuwe baas in The Croesus Front

RuneScape-spelers op zowel PC als mobiel kunnen krachtige en unieke rewards verdienen in deze nieuwe dungeon

Maandag 27 september 2021, Cambridge, VK – De epische saga van RuneScape’s Elder God Wars gaat vandaag verder met de introductie van The Croesus Front, RuneScape’s eerste skilling boss fight ooit. The Croesus Front is de derde Elder God War’s dungeon.

Spelers gebruiken niet hun combat skills om Croesus te verslaan, maar moeten hun mining, fishing, hunting en woodcutting skills op specifieke plekken rondom de schimmelachtige boss inzetten. Aangezien het gevecht alleen met skills gevochten wordt, is het onmogelijk voor spelers om dood te gaan. Teams verliezen alleen wanneer er te weinig schade wordt aangebracht tijdens het gevecht. Spelers kunnen in groepen tot maar liefst 50 skillers deelnemen en er zijn geen specifieke skill requirements om Croesus aan te kunnen pakken. Wel wordt er aangeraden om minstens level 80 te zijn in alle skills die je nodig hebt voor dit gevecht.

Wanneer je deze baas verslaat ontgrendelen spelers een tier 90 magic tank armour set, een boss pet, een seed bag, een Rune Pouch-upgrade en de Bik God Book. Verder kunnen spelers twee nieuwe skilling off-hands vrijspelen. De Tagga’s Core Hammer is een level 80 Mining off-hand die het proces van het mijnen van mineralen versnelt. De andere off-hand heet Sana’s Frytorch, wat gebruikt kan worden voor Woodcutting.

The Croesus Front is nu live in RuneScape op PC, Steam, iOS en Android, inclusief cross-platform-progressie en crossplay.