FARMING SIMULATOR 22: CINEMATIC TRAILER, RELEASEDATUM, NIEUWE GEWASSEN EN MEER ONTHULD

De gezelligheid groeit als kool! Nieuwe gewassen ook; ontwikkelaar en uitgever GIANTS Software onthult de releasedatum en twee nieuwe gewassen, waaronder druiven, samen met regionale packshots en een atmosferische Cinematic Trailer waarin een nieuwe generatie boeren te zien is. Farming Simulator 22 zal vanaf 22 november verkrijgbaar zijn voor PC, Mac, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en Xbox One.

Klaar om te oogsten: druiven, olijven en sorghum
Digitale boeren kunnen vanaf nu druiven planten en oogsten voor heerlijk vruchtensap of olijven voor kwalitatieve olijfolie. Allemaal dankzij de nieuwe productieketen-feature. Sorghum, een nieuw soort graan, is ook toegevoegd aan de beschikbare gewassen. Met nieuwe gewassen heb je natuurlijk ook nieuwe machines nodig. De New Holland Braud 9070L druivenoogster is één van de nieuw beschikbare machines in Farming Simulator 22.

Familiebedrijf te zien in inspirerende CGI Trailer
Nieuwe generaties boeren treden in de voetsporen van vorige generaties, zowel in het echt als in Farming Simulator. Deze filmische trailer toont een vader en dochter die samen door weer en wind het veld bewerken en uiteindelijk genieten van de geoogste druiven. Dit emotionele verhaal onthult ook het nieuwe in-game merk Mack trucks en laat ook de iconische Super-Liner in actie zien. Farming Simulator 22 zal in nog meer regio’s dan voorheen beschikbaar zijn, waardoor nieuwe generaties kunnen leren over landbouw en in de multiplayer samen het platteland op kunnen.

Pre-orders voor Farming Simulator 22 nu beschikbaar
Daar gaan we, we starten met pre-orders voor onze eerste zelf-gepubliceerde titel”, merkt Software CEO Christian Ammann trots op. “We hopen dat fans even enthousiast als wij zijn over deze mijlpaal in de geschiedenis van de serie, en zich klaarmaken om zowel nieuwe als oude boeren op onze velden te verwelkomen.”

Alle pre-orders van Farming Simulator 22 komen met de CLAAS XERION SADDLE TRAC Pack inclusief de CLAAS XERION 4200 SADDLE TRAC plus vier extra machines van KAWECO. Meer Farming Simulator 22 details zullen onthuld worden op FarmCon (21 t/m 23 juli). Bezoek de officiële Farming Simulator website en de GIANTS Software Press Area voor meer info!