EA en Zoink brengen nieuwe trailer Lost in Random uit met focus op verhaal

Donderdag 17 juni 2021 – Electronic Arts en de bekroonde Zweedse studio Zoink heten je welkom in de wereld van Random met een gloednieuwe verhaaltrailer voor hun binnenkort verwachte, gotische sprookjesavontuur Lost in Random. Ook is de game opgenomen in de Tribeca Games Official Selection.

Reis door het krankzinnige dystopische universum van de game en bekijk hier de nieuwe trailer.

Lost in Random speelt zich af in een macabere, oogstrelende wereld en introduceert Even, een arm meisje met veel pech. Ze gaat op een duistere zoektocht om haar geliefde zus Odd te redden en wordt onderweg vergezeld door Dicey: een vreemde levende dobbelsteen. Samen vechten ze voor succes in het koninkrijk Random, dat wordt geregeerd door een verdorven koningin. Het eeuwenoude verhaal Lost in Random gaat over de fantastische reis van Even en Dicey, heeft een moderne boodschap en is geschreven door de met een Eisner Award bekroonde auteur van Adventure Time en The Unbeatable Squirrel Girl: Ryan North.

Lost in Random wordt dit jaar uitgebracht voor de PlayStation 4, de Xbox One, de Switch, PC op Origin en Steam, en de PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Voor meer informatie over de game bezoek je: https://www.ea.com/nl-nl/games/lost-in-random