Ninja, Nickmercs en vele anderen brawlen in Knockout City tijdens ‘Beats Studio Buds Bash’ live gaming event

Beats en EA brengen de populairste game-streamers bij elkaar voor een epische Knockout City-competitie en prijsuitreikingen ter ere van de nieuwe Beats Studio Buds Earphones

Kijk op 25 juni vanaf 19:00 uur via twitch.tv/beatsbydre

LOS ANGELES, Calif – 22 juni 2021 – Beats en Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) hebben vandaag de “Beats Studio Buds Bash” aangekondigd, een gloednieuw live-evenement met de populairste internationale game-streamers. Aanstaande vrijdag op 25 juni 19.00 CEST gaan Tyler “Ninja” Blevins, Nickmercs en vele anderen op Twitch de strijd aan in Knockout City, de nieuwe door trefbal geïnspireerde team-based multiplayer game. Naast Ninja en Nickmercs zullen CouRageJD, Fuslie, FaZe Swagg, Sykkuno, Sydeon en QuarterJade ook meespelen als teamaanvoerders. Aanvoerders rekruteren spelers en vormen Crews om rivaliserende teams uit te schakelen totdat één team tot beste team is gekroond.

Tijdens het virtuele trefbaltoernooi organiseren Beats en EA een grote weggeefactie voor fans. Kijkers kunnen zich aanmelden om tijdens het evenement gratis product- en game keys te winnen, inclusief de kans om Beats Studio Buds te winnen: de nieuwe draadloze oortelefoons van het merk (vanaf 24 juni verkrijgbaar op Apple.com). Beats geeft op deze dag ook duizenden abonnementen weg op Twitch aan deelnemende streamers en community-leden, terwijl EA daarnaast nog eens 5000 game keys weggeeft, zodat kijkers Knockout City gratis kunnen downloaden.

Knockout City, dat is ontwikkeld door Velan Studios, is uitgebracht in mei 2021 en daagt dodgebrawlers uit in een dynamische spelervaring met een unieke stijl. Spelers banen zich brawlend een weg door zes multiplayer maps boordevol actie en gebruiken zes unieke baltypen om hun tegenstanders uit te schakelen. Ze kunnen zich zelfs oprollen tot een bal en hun eigen wapen worden dat door teamleden wordt gegooid. Met cross-play en cross-progression kunnen maximaal 32 vrienden samenwerken op platforms om Crews te vormen, en zelfs tussen platforms schakelen terwijl de voortgang intact blijft, om rivaliserende Crews uit te schakelen. Knockout City is voor iedereen speelbaar via een gratis proefversie. Spelers die besluiten om het volledige spel te kopen kunnen dat voor €19,99 doen op de PlayStation 4, de Xbox One, de Nintendo Switch, PC via de bèta van de EA Desktop-app en Origin, Steam, de Epic Games Store en de PlayStation 5 en de Xbox Series X|S via backwards compatibility. Het spel is ook gratis inbegrepen voor leden van EA Play en Xbox Games Pass Ultimate.