F1® 2021 Recensies-trailer nu beschikbaar

Bekijk hier de F1® 2021 Recensies-Trailer: https://youtu.be/cPty8hJuoTY

REDWOOD CITY, Calif. – 24 augustus, 2021 – Codemasters® en Electronic Arts inc. (NASDAQ: EA) hebben vandaag de Recensies-trailer van F1® 2021, de officiële game van de FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP™, vrijgegeven. F1® 2021 bevat verschillende nieuwe modi, zoals de spannende verhaalmodus Braking Point, een uitgebreide carrièremodus die het mogelijk maakt om te racen met twee spelers en de nieuwe feature Real-Season Start. Hierdoor kunnen spelers op elk moment een seizoen starten op basis van de huidige stand in het coureurs- en constructeurskampioenschap.

“We zijn overdonderd door de reacties van spelers, content creators en media sinds de lancering van F1 2021”, zegt Lee Mather, F1 Franchise Game Director bij Codemasters. “Of spelers direct in de actie van Braking Point willen duiken en het willen opnemen tegen Devon Butler of samen met een vriend de uitgebreide carrieremodus willen starten: F1 2021 is de perfecte manier om de spanning en sensatie na te bootsen van de koningsklasse van de motorsport.”

De F1® 2021 digital Deluxe Edition bevat zeven iconische F1®-coureurs die kunnen worden gebruikt in Mijn Team. Bovendien ontvangen spelers exclusieve customization content, 18,000 PitCoins en de Braking Point Content Pack. De Standard Edition is zowel digitaal als in de winkel beschikbaar.

Voor het laatste F1® 2021-nieuws, ga naar de Formula 1 game website en social mediakanalen via InstagramTwitterYouTube en Facebook.