Ontdek de zes rijken van Lost in Random in deze nieuwe blogpost

Vrijdag 20 augustus 2021 – EA Originals en Zoink Studios hebben een nieuwe blogpost gepubliceerd voor Lost in Random, het binnenkort verwachte, verhalende avontuur dat spelers meeneemt op een duistere reis tijdens hun strijd in het onvoorspelbare koninkrijk Random.

Spelers komen in Lost in Random zes unieke rijken tegen, elk met unieke personages en obstakels die de hoofdrolspelers uit het spel, Even en Dicey, op nieuwe manieren op de proef stellen. Hieronder vind je een korte beschrijving van ieder rijk:

  • Onecroft: Onecroft, het meest vervallen rijk, is een verwaarloosd gebied dat is gevuld met de rotzooi die is weggegooid in de andere vijf sectoren. Dit is het thuis van Even en haar zus Odd, die hier troost vinden binnen de veiligheid van haar muren.
  • Two-Town: Two-Town is een plek van dualiteiten en gespleten persoonlijkheden, die elke dag veranderen met een dobbelsteenworp van de koningin. Dit magische rijk verandert altijd en kan er elke ochtend weer heel anders uitzien.
  • Threedom: Deze regio verkeert in chaos sinds de koning er jaren geleden is vermoord. Zijn overlevende triolen lanceerden kort daarna een eindeloze en drieledige burgeroorlog.
  • Fourburg: Fourburg, dat is gebouwd op de ruïnes van Four-town, is een rijk van wetteloosheid waarin gokken de enige manier is om te krijgen wat je wilt.
  • Fivetropolis: Fivetropolis, ooit een mythisch en machtig land boordevol wonderen en grootsheid, werd net als de andere rijken een schaduw van zichzelf na de No Dice War.
  • Sixtopia: Sixtopia, dat door de hier residerende koningin wordt beschouwd als het grootste rijk, staat bekend als een magisch paradijs van luxe. Maar iedereen die dit domein betreedt, keert om een of andere reden nooit meer terug naar zijn thuisland.

Het volledige blogbericht met meer informatie over alle zes de rijken is hier vinden. Vandaag komt ook de Lost in Random Realm Randomizer AR-lens uit op Instagram en Facebook. Deze interactieve lens vertelt gebruikers in welk rijk in Random ze voorbestemd zijn om te wonen.

Lost in Random wordt op 10 september uitgebracht voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC via Origin en Steam.