ERVAAR INTENSE RIVALENSTRIJD MET DE NIEUWE F1® 2019 TV-RECLAME

 Felle rivaliteiten en legendarische overwinningen

Codemasters heeft vandaag de nieuwe trailer van de F1®2019 Official Videogame uitgebracht. De spannende trailer zal wereldwijd te zien zijn op digitale en lineaire televisiekanalen voorafgaand aan het steeds intenser wordende seizoen van de FORMULA 1 PIRELLI GRAND PRIX DE FRANCE 2019, snel gevolgd door de FORMULA 1 MYWORLD GROSSER PREIS VON ÖSTERREICH 2019 en de FORMULA 1 ROLEX BRITISH GRAND PIX 2019.

De spannende spot zit vol met actie van felle rivaliteiten die tijdens de 2019 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP™ ontstaan in het heetst van de strijd.
Ook de FIA Formula 2 Championship™ is te zien in de nieuwe trailer en geeft een blik op de feeder-serie waar spelers hun carrière starten voordat ze doorstromen naar de 2019 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP™.

Bovenal is de trailer ter ere van de F1®2019 Legends Edition en misschien wel de grootste F1-rivaliteit ooit: de rivaliteit tussen Ayrton Senna en Alain Prost! De trailer blaast deze rivaliteit nieuw leven in wanneer zij hun legendarische strijd uitvechten op de baan. In de trailer is ook de visuele facelift te zien onder de felle lichten van Bahrain International Circuit en Singapore tot aan de zinderende hitte van Mexico, eindigend met een euforische overwinning en viering op het podium.

De F1®2019 Legends Edition komt uit op 25 juni 2019 op de PlayStation®4 Computer Entertainment system, de Xbox One familie apparaten inclusief Xbox One X en Windows PC (DVD en via Steam). De F1®2019 Anniversary Edition komt uit op 28 juni 2019.
Volg het Codemasters F1 games blogen social kanalen op Twitteren Facebook voor toekomstige updates en pre-order nu via http://www.formula1game.com/