ASUS uitgeroepen tot meest innovatieve merk

ASUS stijgt twee plaatsen op lijst van Laptop Mag

Amsterdam, 17 juni 2019 – ASUS kondigt vol trots aan dat zij is uitgeroepen tot No. 2 Laptop Brand door het toonaangevende Laptop Mag, in de lijst met Best & Worst Laptop Brands voor 2019. ASUS is beloond met een perfecte score van 10 uit 10 binnen de innovatie-categorie. Hierdoor is het bedrijf uit Taiwan maar liefst twee plekken gestegen in vergelijking met vorig jaar. Laptop Mag prijst de laptops van ASUS: Er zijn vele hoge scores toegekend binnen verschillende categorieën, waaronder ‘Design and Value & Selection’.

Laptop Mag heeft meerdere innovatieve features uitgelicht, waaronder de ScreenPad, ’s wereld eerste intelligente touchpad, en het Ergolift-scharnier: een technisch meesterwerk dat is ontworpen om de meest comfortabele typepositie te zijn. Bovendien verbetert de best berekende kanteling ook de koeling en audioprestaties. Daarnaast is Laptop Mag onder de indruk van de ZenBook S13 (UX392), een Ultrabook met ’s werelds dunste schermranden met een screen-to-body ratio van 97% en discrete NVIDIA® GeForce® MX150 graphics. Ook wordt de ROG Mothership geprezen, een desktop-vervanger die de vorm van een gaming laptop opnieuw definieert door gebruik te maken van een staand design, wat resulteert in betere airflow. Het vouwbare, afneembare keyboard biedt de gamer meer flexibiliteit en bespaart tegelijkertijd ruimte.

De waardering belichaamt ASUS’ visie “In Search of Incredible”: het afleveren van de beste ervaringen voor klanten door een combinatie van design van wereldklasse, innovatie en uitstekende engineering.