Drie Cross Media Award-nominaties voor Vertigo 6

Op woensdag 1 juli worden tijdens het Cross Media Diner de Cross Media Awards 2020 uitgereikt in Amsterdam. Vertigo 6 is een van de grote kanshebbers, met maar liefst drie nominaties.

Twee nominaties beste Cross Media Event
Vertigo 6 komt twee keer in aanmerking voor een Cross Media Award, in de categorie beste event. Vanwege haar inzet voor de lancering van EA SPORTS FIFA 20 en ook voor de Marketing-, PR- en influencermarketingsupport voor het Fox Sports & Eredivisie Voetbalfestival. De afgelopen twee edities won Vertigo 6 de award voor beste cross media event voor de landering van FIFA 18 en FIFA 19. De andere kanshebbers in deze categorie zijn Hearst Netherlands met “Bier, Worst en Wetenschap” en XSAGA met d.e KLM 100 Experience. 

Beste Cross Media Bureau
In de categorie “Beste Cross Media Bureau van het Jaar” is Vertigo 6 genomineerd met M2MediaMeMo²Mindshare, MPG.UM en ZIGT. Het is voor het eerst dat het bureau uit Arnhem op de shortlist staat in deze categorie.

We zijn ontzettend vereerd dat wij drie keer genomineerd zijn voor de Cross Media Awards,’ zegt Raoul van Wijk, mede-eigenaar van Vertigo 6. ‘De nominaties zijn een geweldige externe waardering van ons werk en een bekroning van een absoluut topjaar. We hopen uiteraard dat we voor een streak gaan in de event-categorie, maar zijn al heel erg trots dat we tussen zulke mooie merken staan. We feliciteren de andere partijen met hun nominaties!

Organisatoren Bas Vlugt en Peter Wybenga feliciteerden alle inzenders tijdens de bekendmaking op Nederlands Media Nieuws: “Alle genomineerden bedankt en gefeliciteerd! We hadden dit jaar een record-aantal inzendingen voor de Cross Media Awards. De Cross media Awards Jury, onder leiding van Guido van Nispen, heeft er de handen vol aan gehad. In dit bijzondere jaar gaan we op 1 juli een meer dan bijzonder Cross Media Diner organiseren. We kijken ernaar uit om de genomineerden, juryleden, partners en andere vakgenoten op deze feestelijke bijeenkomst te treffen. We zullen snel laten weten hoe we diner en uitreiking gaan vormgeven.

In de categorie “Cross Media Adverteerder van het Jaar” heeft Vertigo 6, Ziggo voorgedragen. Ziggo maakt samen met Jumbo, Albert Heijn en van Uffelen kans op deze Award.

De Cross Media Awards worden uitgereikt tijdens het Cross Media Diner op woensdag 1 juli in Amsterdam Meer informatie en alle nominaties op: https://nederlandsmedianieuws.nl/media-nieuws/Nominaties-Cross-Media-Awards-2020/