Vertigo 6 genomineerd voor Beste Cross Media bureau van Nederland!

De Jury van de Cross Media Awards 2020 onder voorzitterschap van Guido van Nispen heeft de inzendingen voor Cross Media Bureau van het Jaar beoordeeld. Dat heeft geleid tot een recordaantal van 7 nominaties. Vertigo 6 is een van de genomineerde bureaus!
De genomineerde bureaus zijn:

Bas Vlugt, mede-organisator van de Cross Media Awards: “Cross Media Awards 2020 kent een recordaantal inzendingen, dat geldt ook voor de categorie Cross Media Bureau van het Jaar. We zijn als organisatoren blij met het brede spectrum aan bureaus dat voor deze prijs heeft ingestuurd. De juryscores zaten zeer dicht bij elkaar, zes bureaus stonden binnen 0,3 punten in eindscores. Dat heeft geleid tot een nog niet eerder gezien groot aantal genomineerde bureaus in deze categorie. Het is spannend!

Vertigo 6 was de afgelopen drie jaar genomineerd in meerdere categorieën, waaronder beste cross media case en beste cross media event. De award voor beste cross media event ging in 2019 en 2018 naar Vertigo 6 voor de lancering van de populaire voetbalgame van EA Sports: FIFA.  In de categorie beste Cross Media bureau, was het bureau uit Arnhem nog niet eerder genomineerd.

De winnaars van de Cross Media Awards worden bekendgemaakt tijdens het Cross Media Diner 2020 op 1 juli in Amsterdam.

Meer info via: www.crossmediaawards.nl