DOWNLOAD NU DE BOSS FACTORY VAN SAINTS ROW – Bouw je eigen Boss met de ultieme customizaton-tool, registreer & deel je creatie voor exclusieve in-game content

Bouw je eigen Boss met de ultieme customizaton-tool, registreer & deel je creatie voor exclusieve in-game content

Deep Silver en Volition onthullen met veel plezier Boss Factory, een gloednieuwe, opzichzelfstaande demo met de beste en meest uitgebreide customization-tool die ooit in Saints Row verscheen. Deze demo is vanaf vandaag gratis te downloaden voor Xbox, PlayStation en de Epic Games Store! Wek je eigen Saint tot leven – ontwikkelaar Volition heeft alle begrenzingen verwijderd, zodat je Saint precies kan worden wie of wat jij wilt zijn. Laat je verbeelding helemaal de vrije loop en geef je Boss een extreme makeover.

 

De Boss Factory werd tijdens het Summer Game Fest in Los Angeles op 9 juni officieel onthuld met een waanzinnige trailer. Klik hier om deze te bekijken: https://youtu.be/S50-w3Pl8OI Met Boss Factory kun je je baas naar hartenlust kneden en vormen, inclusief outfits, kapsels, schoenen, accessoires, uiteenlopende lichaamsopties en – voor de allereerste keer – asymmetrische gezichtsaanpassing. Daarnaast kun je je Boss ook een van de acht stemopties geven en kiezen uit vele emotes.

Wanneer je tevreden bent met je creatie, kun je deze niet alleen opslaan voor wanneer de game wordt gelanceerd, je kunt je creatie ook al met de wereld delen en personages van andere spelers downloaden op SaintsRow.com. Als spelers een personage uit Boss Factory delen, krijgen ze twee gratis helmen om in de game te gebruiken. De sociale dimensie van de ervaring krijgt een nieuwe draai in de Boss Factory-hub (toegankelijk via SaintsRow.com) waar je kunt bladeren door de Bosses die andere spelers maakten. Geregistreerde spelers kunnen ze hier delen en vanaf de site rechtstreeks naar hun console of pc downloaden (waar ze de creaties desgewenst nog verder kunnen bewerken of verbeteren).

Wanneer je je via de Boss Factory-hub registreert voor een Saints Row-account, ontvang je bovendien de exclusieve Marshall Rocket Launcher, klaar voor gebruik in de volledige game. Tips en tricks voor het maken van je eigen Boss in de Boss Factory zijn beschikbaar op de Saints Row-website. Beginnende Boss-bouwers kunnen de officiële Saints Row Twitter-account volgen voor wekelijkse uitdagingen, competities en de beste creaties uit de Saints Row-community. De even vermakelijke als unieke Boss-bouwer uit Saints Row is nu gratis te downloaden via SaintsRow.com en komt binnenkort naar Japan.

Saints Row verschijnt op 23 augustus 2022 voor Xbox One en Xbox Series X|S, het alles-in-een games-en-entertainmentsysteem van Microsoft, de PlayStation® 4- en PlayStation® 5-computerentertainmentsystemen en de Epic Games Store voor pc. Spelers kunnen Saints Row pre-orderen via de Microsoft Store, PlayStation Store, Epic Games Store, alle goede retailers en de officiële Saints Row-website: SaintsRow.com/preorder

Ga voor meer informatie over Saints Row naar de website SaintsRow.com, volg ons op Twitter en Instagram @SaintsRow en op Facebook via Facebook.com/SaintsRow.