Abonnees van discovery+ kunnen titanenstrijd UFC® 275 zonder extra kosten live bekijken

Op zondag 12 juni staan kampioen Glover Teixeira en Jiri Prochazka tegenover elkaar in het Singapore Indoor Stadium voor UFC® 275

Amsterdam, donderdag 9 juni 2022 – Aanstaande zondag 12 juni kunnen liefhebbers van UFC® hun hart ophalen aan UFC 275, dat volledig live te volgen is via discovery+ vanaf 00:00 uur. Het is het eerste Pay-Per-View-event van UFC dat plaatsvindt in Zuidoost-Azië, maar voor abonnees van discovery+ is er goed nieuws: zij hoeven niet te rekenen op extra kosten om het spektakel tot in detail te volgen. Deze editie staat in het teken van de titanenstrijd tussen kampioen Glover Teixeira en de nummer-2 Jiri Prochazka binnen de mannencategorie UFC World Light Heavyweight, en een intens gevecht tussen Valentina Shevchenko en nummer-5 Taila Santos voor het UFC World Women’s Flyweight-kampioenschap.

UFC® 275: TEIXEIRA vs PROCHAZKA is het vierde UFC®-event dat wordt gehost in Singapore met ondersteuning van het Singapore Tourism Board (STB). UFC® heeft Singapore geselecteerd met oog op toekomstige, terugkerende live-events in Azië. Daarnaast wordt de keuze voor Singapore ondersteund door zijn bewezen staat van dienst op het gebied van gezondheid en veiligheid. Tot slot is de infrastructuur in Singapore in ieder opzicht uitstekend te noemen. Beide onderdelen zijn van essentieel belang om de succesvolle productie van een hoogwaardig internationaal event als dit te organiseren. Daarmee wordt Singapore naast toonaangevende internationale locaties geplaatst om verschillende UFC®-events te organiseren, waaronder Tokio, Londen en New York. De presentatie van een genummerd Pay-Per-View-event in Zuidoost-Azië boost de ontwikkeling van UFC® in deze regio en draagt bovendien bij aan de wereldwijde groei van mixed martial arts.

Dé plek om UFC te kijken
Sinds begin dit jaar beschikt Warner Bros. Discovery over de uitzendrechten omtrent alle UFC live-evenementen en is daarmee de Streaming Home van UFC. Deze nieuwe, meerjarige samenwerking tussen discovery+ en UFC omvat alle live-evenementen en biedt kijkers in heel Nederland ononderbroken en reclamevrije verslaggeving van elk evenement op de kalender, inclusief de grootste gevechten tussen de beste atleten in alle gewichtscategorieën. Abonnees van discovery+ kunnen daarnaast er ook voor kiezen om zowel het Nederlandse als Engelse commentaar te volgen.