MGA Entertainment brengt populaire Mermaze Mermaidz-poppen uit in de Benelux

Duik in de glamoureuze wereld van Mermaze Mermaidz: vijf poppen met verschillende persoonlijkheden, stijlen, talenten en een staart die van kleur verandert als deze in aanraking komt met koud of warm water. 

Donderdag 9 juni 2022 – Vandaag heeft MGA Entertainment de populaire Mermaze Mermaidz-poppen uitgebracht in de Benelux. Het assortiment bestaat uit vijf kleurrijke zeemeermin-poppen die niet alleen ieder over een eigen karakter en uitstraling beschikken, maar ook worden gekenmerkt door een staart die op een unieke manier van kleur verandert. Daarnaast heeft elke Mermaze Mermaidz-pop scharnierpunten bij de nek, schouders, ellebogen, polsen, romp, taille en vin om vele verschillende poses mogelijk te maken.

Pien Ooms, Marketing Manager bij MGA Entertainment, vertelt: “In het afgelopen jaar hebben we een enorme groei gesignaleerd binnen de fashion-poppen-categorie en als expert op dit gebied zijn wij dan ook ontzettend trots om Mermaze Mermaidz aan ons portfolio toe te voegen. Kenmerkend voor deze poppen zijn niet alleen de staarten die van kleur veranderen als ze in aanraking komen met water, maar ook hun sterke gevoel voor mode, rijke details en karakteristieke accessoires.”

Maak kennis met de Mermaze Mermaidz:

  • Harmonique – Een geboren popster die moeiteloos in de spotlights treedt, maar ook de ruimte geeft aan haar vrienden. Haar positieve spirit verlicht niet alleen het podium, maar eigenlijk iedere plek waar zij naartoe zwemt.
  • Jordie – De bereidheid om hard te werken en de juiste mentaliteit hebben ervoor gezorgd dat Jordie is uitgegroeid tot een icoon in de wereld van sport. Ze moedigt de andere Mermaidz aan om dapper te zijn, hun eigen grenzen te verleggen en actie te ondernemen.
  • Riviera – Een creatieve rockster die regelmatig tegen de richting in zwemt. Riviera doet niets liever dan nieuwe muziek schrijven, gitaar spelen en samen met haar zus Harmonique op het podium staan. Ze kan rebels zijn, maar heeft een klein hartje en deze zachte kant komt ook tot uiting in haar muziek.
  • Shellnelle – Modeontwerpster in hart en nieren. Ze zet nieuwe trends en inspireert haar vrienden door de wereld op een unieke manier te bekijken. Shellnelle is energiek en maakt haar vriendinnen vaak aan het lachen.
  • Kishiko – Populair op het internet en succesvol als content creator. Kishiko houdt ervan om haar leven te delen met de wereld en mede dankzij haar impulsiviteit en optimisme heeft ze het ver weten te schoppen.

Dompel je onder in de Mermaze Mermaidz-animatieserie
Naast de release van de poppen schitteren de vijf vriendinnen ook in een bijbehorende animatieserie, die vanaf eind juli te zien is in het Nederlands en Vlaams. Nieuwsgierige kijkers kunnen de eerste aflevering wel alvast in het Engels bekijken en kennismaken met de Mermaze Mermaidz. Voor het bekijken van de aflevering, aanvullend beeldmateriaal en meer informatie over Mermaze Mermaidz ga je naar: https://mermazemermaidz.mgae.com/

Beschikbaarheid
De poppen van Mermaze Mermaidz zijn geschikt voor kinderen van vier jaar en ouder en zijn nu verkrijgbaar in de Benelux bij Bol.com, Dreamland en Toychamp. Later deze maand worden de poppen ook verwacht bij Intertoys.