Doe mee aan het eerste game event van het Bio Vakantieoord esportsteam

Gamers opgelet! Op zondag 13 maart vindt de eerste gamemiddag plaats op het Bio Vakantieoord. Speciaal voor kinderen met een handicap. Je wordt gecoacht door de bekende YouTuber Joost Bouhof en je leert gamen met hulpmiddelen. Ben jij erbij?

Samen gamen
Gamen is ontzettend populair en met de juiste hulpmiddelen kunnen echt alle kinderen meedoen. Op het scherm is een handicap niet aanwezig. Op deze manier gaat de online wereld voor iedereen open. Op de gamemiddag van Bio Vakantieoord gaan we lekker samen aan de slag én ontmoet je andere kids die ook van gamen houden.

Wat gaan we doen?
Op de gamemiddag ontmoet je andere gamers. Je gaat spelen met adaptieve controllers en Joost Bouhof geeft je tips en leert je coole tricks. Vervolgens spelen we een toernooitje en als afsluiting doen we een sportieve activiteit.

Voor wie is de gamemiddag?
De game-middag is voor alle kinderen vanaf 10 jaar met een beperking, die het leuk vinden om te gamen. We maken geen onderscheid in het soort handicap. Ook maakt het niet hoeveel ervaring je hebt met gamen. Samen maken we er een gave middag van!

Waar en wanneer is het, en hoe kan je meedoen?
De gamemiddag vindt plaats op zondag 13 maart op het Bio Vakantieoord te Arnhem. Het programma start om 11:00 uur en eindigt rond 16.00 uur. Je kunt je inschrijven via www.biovakantieoord.nl/esports. We vragen per deelnemer een bijdrage van €10,- voor de lunch en andere lekkernijen. Er kunnen maximaal 10 kinderen meedoen en deelname gaat op volgorde van inschrijving, dus meld je snel aan.

Maak er gelijk een weekend van!
Speciaal voor jou zijn er nog een aantal bungalows beschikbaar van vrijdag 11 t/m maandag 14 maart. Informeer ernaar bij de receptie en geef aan dat je ook bent aangemeld voor het game event.