EK Zaalvoetbal start deze week en trapt af met nieuwe thuis kijk campagne met John de Bever

Nieuwe campagnevideo met John de Bever, Touzani (ambassadeur toernooi) en Blasterjaxx (ambassadeurs Goaltune contest)

Bekijk hier de video

Zeist, 17 januari 2022 – Het grootste EK Futsal ooit gaat van start op woensdag 19 januari. Weliswaar zonder publiek, maar alsnog wil de organisatie er een fantastisch Europees Kampioenschap van maken in de Ziggo Dome en MartiniPlaza. Speciaal voor de thuiskijkers is deze nieuwe campagne ontwikkeld. Want de tribunes en straten zijn dan misschien niet oranje; binnen gaat het gewoon door.

De NOS zendt alle wedstrijden van Oranje Futsal live uit op tv. Ook een kwartfinale, de halve finales en de finale zijn live te zien bij de NOS en zowel online als op de radio kun je het toernooi volgen. Het volledige uitzendschema is te vinden op de officiële website van het EK. Hoogtepunten van alle wedstrijden kunnen vanaf middernacht op UEFA.tv worden bekeken.

De hoofdrol in de campagne is weggelegd voor niemand minder dan Futsal-legende John de Bever. Hij legt uit waarom iedereen vanaf woensdag moet gaan kijken: “De snelheid, het teamspel én natuurlijk de goals! Zaalvoetbal is nog steeds één van mijn grootste passies! Laten we met heel Nederland achter Oranje gaan staan!” aldus John de Bever. De campagne waaraan ik mijn medewerking heb verleend wordt vergezeld door een korte film om het Nederlandse publiek enthousiast te maken voor het EK. Ik kan niet wachten tot de aftrap aanstaande woensdag! Iets met een ‘Lach niet van je gezicht krijgen!”

Wil je op de hoogte blijven van alle informatie rondom UEFA Futsal EURO 2022, volg dan @OranjeFutsal op social media en schrijf je in voor de nieuwsbrief via de website. Kijk voor meer informatie over UEFA Futsal EURO 2022 op: https://www.knvb.nl/futsaleuro.