Destiny 2: Shadowkeep launchtrailer nu beschikbaar

Keer op 1 oktober terug naar de maan

24 september 2019 – Onafhankelijke studio Bungie heeft vandaag de launchtrailer van Destiny 2: Shadowkeep onthuld, tot grote vreugde van miljoenen Destiny-fans die spelen op PlaySation 4, Xbox One en PC (Steam). Destiny 2: Shadowkeep lanceert op 1 oktober en maakt deel uit van een gloednieuw tijdperk voor Destiny.

Terwijl de helden van de laatste veilige stad hun aandacht richten op de verreikende grenzen van onze melkweg, zijn er nieuwe nachtmerries ontstaan uit een eeuwenoud kwaad dat ooit onder het maanoppervlak sluimerde. Keer terug naar de maan en reis diep in een mysterieuze Hive Keep. Werk samen met Eris om de nachtmerries te verslaan, voordat ze de mensheid voorgoed in een tijdperk van duisternis storten. Bereid je voor op de nieuwe “Season of the Undying”, speel een nieuwe activiteit, ontdek nieuwe exotische wapens, verzamel exclusieve, universele ornamenten en wordt sterker.

Bekijk de launchtrailer van Destiny 2: Shadowkeep hier.

Destiny 2: Shadowkeep is vanaf 1 oktober verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC (Steam). Voor meer informatie bezoek Bungie.net.