Deep Stone Crypt raid vanaf 21 november beschikbaar in Destiny 2: Beyond Light

Bekijk hier de trailer van de nieuwe raid

Woensdag 18 november 2020 – Bungie lanceert op 21 november de nieuwe Deep Stone Crypt raid voor spelers van Destiny 2: Beyond Light. Guardians moeten in de Deep Stone Crypt al hun vaardigheden gebruiken en goed samenwerken om nog onbekende uitdagingen te overwinnen.

Worlds First race
Clans over de hele wereld bereiden zich voor om op 21 november als allereerste ter wereld de raid uit te spelen. Het team dat als eerste de raid volledig weet te voltooien wint de glorieuze ‘Worlds First’ race. Terwijl de fireteams hun uiterste best doen om de raid uit te spelen, kunnen fans online meekijken hoe het de teams vergaat in de raid. Kijk op de officiële website voor meer informatie over de Deep Stone Crypt.

Spelers die mee willen doen aan de ‘Worlds First’ race moeten ervoor zorgen dat hun gear op orde is. Tevens heeft Bungie de beperkingen van de Deep Stone Crypt vrijgegeven:

  • Contest Mode: in de eerste 24 uur zit het maximale Power level van Guardians altijd 20 levels onder dat van de betreffende encounter
  • Artifact Power is uitgeschakeld tijdens Contest Mode
  • Met 1230 Power voldoe je aan de cap voor alle encounters
  • Spelers boven 1230 krijgen geen extra voordeel tijdens het eindgevecht van de raid
  • Spelers die de raid voor 1 december 18:00 voltooien kunnen via Bungie Rewards een speciaal jasje kopen in de Bungie Store

De World First raid race voor de Deep Stone Crypt begint op 21 november om 19:00.

De volledige perskit van Destiny 2: Beyond Light is hier beschikbaar.

De volledige perskit van Destiny 2: Season of the Hunt is hier beschikbaar