EA SPORTS FIFA 21 verwelkomt voetbalicoon David Beckham terug in The World’s Game

Woensdag 18 november 2020 – EA SPORTS FIFA heeft vandaag een meerjarige ambassadeursovereenkomst bevestigd met voetbalicoon David Beckham – een speler die de sport heeft overstegen en een van de weinige spelers die landstitels heeft gewonnen in vier verschillende landen (Premier League, LaLiga, MLS en Ligue 1), naast andere geweldige prestaties in zijn carrière, zowel op als buiten het veld.

Om zijn terugkeer in de game te vieren zal iedereen die FIFA 21 speelt voor 15 januari 2021 een uniek, niet-verhandelbaar David Beckham-item in FIFA Ultimate Team ontvangen en hem vanaf 15 december 2020 als VOLTA ‘Groundbreaker’ ontvangen. Bovendien wordt Beckham vanaf december aan het spel toegevoegd als een FIFA Ultimate Team icon als erkenning voor zijn prestaties op en buiten het voetbalveld.

De FIFA 21 Standard Edition wordt tijdens de feestdagen ook tijdelijk geüpdatet in PlayStation- en XBOX-winkels met een Beckham Edition-cover die alleen digitaal te verkrijgen is. Alle drie de niveaus van de items van David Beckham worden toegevoegd aan FIFA Ultimate Team, die in december 2020 in packs gaan. De volledige details van het spelersaanbod zijn te vinden ​​op ea.com/beckham.

“Ik ben ontzettend trots om terug te keren bij EA SPORTS met mijn FIFA 21 Beckham Edition-cover … Ik vind het geweldig om weer op het veld te staan ​​als een icoon met een aantal van mijn oude teamgenoten!”, zei David Beckham.

“Ons doel is om de meest authentieke, interactieve voetbalervaring ter wereld te blijven bieden“, aldus Nick Wlodyka, Vice President en GM van EA SPORTS FIFA. “Dat we onze spelers toegang kunnen geven tot een icoon als David Beckham, is een goed voorbeeld van hoe we constant op zoek zijn naar nieuwe manieren om EA SPORTS FIFA nog beter te maken voor de community.”

Bovendien ontvangen spelers die FIFA 21 voor Xbox One en/of PlayStation 4 kopen of al hebben gekocht vóór de lancering van FIFA 22 de Xbox Series X | S- en / of PlayStation 5-versie van de game die ze hebben gekocht gratis. De nieuwe spellen worden op 4 december uitgebracht, meer details zijn hier beschikbaar.