ASUS Benelux trekt nieuwe Sales Manager aan, ervaren medewerkers gaan nieuwe functies bekleden

Anthony Dierckx keert terug bij ASUS, Dave Cohen en Rosita Bakker groeien door binnen de organisatie

Amsterdam, dinsdag 17 november 2020 – ASUS Benelux heeft Anthony Dierckx aangetrokken als nieuwe Sales Manager. Hij is gestart met zijn werkzaamheden op 2 november en gaat zich focussen op de consumentenmarkt binnen de Benelux. Daarnaast vervullen ervaren medewerkers Dave Cohen en Rosita Bakker nu een nieuwe rol binnen de organisatie: Dave Cohen maakt de overstap van Sales Director Consumer Benelux naar Business Development Manager (SYS) en Rosita Bakker zet haar haar carrière voort als Marketing Manager.

Terugkeer van een oude bekende
Door de jaren heen heeft Anthony Dierckx veel ervaring en kennis opgedaan bij andere fabrikanten van consumentenelektronica en in het verleden bovendien bij ASUS zelf. Op 2 november is hij teruggekeerd om aan de slag te gaan als Sales Manager.

Dave Cohen, nu Business Development Manager, legt uit waarom Dierckx de aangewezen persoon is: ‘Anthony heeft draagkracht, veel kennis van de markt en is enorm gedreven. Wij zijn overtuigd van zijn kwaliteiten: hij beschikt over een grote hoeveelheid kennis en ervaring op klantniveau, en hij weet precies wat de benodigdheden en behoeften van onze klanten zijn. Met deze informatie kan hij ASUS als organisatie en de individuele kwaliteiten van onze collega’s naar een hoger niveau tillen.’

Dave Cohen wordt Business Development Manager
Rodney Voogel heeft de organisatie verlaten en geeft het stokje over aan Dave Cohen. Hij maakt de overstap van Sales Director Consumer Benelux naar Business Development Manager (SYS). Dankzij 10 jaar werkervaring en de invulling van diverse rollen is hij de meest geschikte persoon binnen de organisatie om deze rol te vervullen. Hij zal zich direct richten op de zakelijke markt, met SMB en Educatie als hoofdzakelijke focuspunten. Zo is ASUS afgelopen periode al gestart met een uniek leaseconcept om het onderwijs te bedienen en Cohen zal zich inzetten om de activiteiten van ASUS op het gebied van educatie naar een nog hoger niveau te tillen.

Om kennis op dit gebied te delen organiseert ASUS op 18 november 2020 een webinar met de naam ‘Hoe haalt u het maximale uit het digitale onderwijs?’. Inschrijven is nog mogelijk via: https://www.asuszakelijk.nl/webinar/

Rosita Bakkker voltooit het marketingteam
Rosita Bakker (29) begon haar carrière als marketingspecialist en nu geeft zij leiding aan het marketingteam (systems) bij ASUS. Haar sportachtergrond (professioneel zeilen) is voor haar enorm belangrijk geweest bij het behalen van doelen bij ASUS. Inmiddels is haar team gegroeid en bestaat deze uit diverse enthousiaste specialisten die zich binnen de Benelux focussen op het notebooksegment en het desktopsegment. Het team werkt vanuit een geavanceerde strategie om ASUS zowel online als offline te laten groeien op het gebied van non-gamingproducten voor ASUS en gamingproducten voor Republic of Gamers.