De Sims en Vanessa Hudgens vieren 20 jaar ‘Playing with life’

Maandag 9 maart 2020 – 20 Jaar lang heeft De Sims met trots Simmers van over de hele wereld aangemoedigd om zich te tonen op moedige, wereldveranderende manieren, zowel in het spel als in het echte leven. De Sims blijft een viering van de oneindige speelmogelijkheden, en geeft spelers de kracht om te ‘Spelen met het leven’: van het verbreiden van geslachtsrepresentaties en het eren van diverse culturen uit het echte leven met in-game voorwerpen, tot het meedoen aan leuke uitdagingen op sociale media en het delen van betekenisvolle verhalen over het leven en zelfontdekking.

Als onderdeel van de Play With Life-campagne van EA, heeft actrice en zangeres Vanessa Hudgens samengewerkt met De Sims om fans te laten zien hoe ze hun creativiteit, plezier en liefde voor avontuur kunnen uiten in De Sims 4. De zangeres en actrice is nooit bang geweest om risico’s te nemen, zowel op het scherm als daarbuiten, en ze brengt datzelfde gevoel voor avontuur naar haar spel.

Vanessa wordt ook vergezeld door internationaal talent, waaronder Britse YouTuber en filmmaker Joe Sugg, Duitse LGBT-YouTuber en voorstander Melina Sophie, Franse popzanger Bilal Hassani en Poolse acteur Adam Zdrójkowski om te tonen hoe ze “Spelen met het leven” en de oneindige, inclusieve mogelijkheden te laten zien die spelers hebben om hun spelervaring uniek voor ze te maken. Bekijk hun Play With Life-videos hier.

Je kunt meer informatie vinden over de De Sims Play With Life-campagne en de Sim van Vanessa Hudgens downloaden op de officiële website, welke tevens een speciale tijdlijn voor De Sims bevat die toont hoe het spelers in staat heeft gesteld om de grenzen te verleggen, nieuwe ideeën uit te proberen en de status quo uit te dagen sinds de eerste dag dat het spel uitkwam. Je kunt tevens bijbehorende assets hier downloaden.