De Sims 4 Zomerse Carnavalsmode Kit is nu verkrijgbaar

Donderdag 3 februari 2022 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) en Maxis™ hebben vandaag De Sims 4 Zomerse Carnavalsmode Kit gelanceerd, het nieuwste modepakket voor Simmers om hun creativiteit te vergroten en de stijl van hun Sims uit te breiden. De Sims 4 Zomerse Carnavalsmode Kit is nu verkrijgbaar voor pc en Mac via Origin en Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Om bruisende looks te creëren waarmee spelers de garderobe van hun Sims af kunnen wisselen, is De Sims een samenwerking aangegaan met de iconische Braziliaanse dragqueen, zangeres/songwriter en model Pabllo Vittar.

Bekijk hier de De Sims 4 Zomerse Carnavalsmode Kit-trailer, met Pabllo Vittar’s dancehit ‘Buzina’ in Simlish.

De looks, stijlen en kleuren van de Zomerse Carnavalsmode Kit zijn geïnspireerd op Pabllo’s persoonlijkheid. Spelers worden aangemoedigd om het zelfvertrouwen en de creativiteit van een van ’s werelds grootste culturele feesten te belichamen door middel van uitbundige kleding, gedurfde make-up en felgekleurde accessoires voor alle Sims. De kit bevat een excentrieke mix van gedenkwaardige cut-outs, fruitpatronen met grafische contrasten en tops met pailletten, die spelers nieuwe en expressieve opties bieden om zichzelf te ontdekken met eindeloze manieren om het uiterlijk van hun Sims af te wisselen.

Als onderdeel van de samenwerking brengen De Sims en Pabllo Vittar vandaag een gratis carnavalsverrassing uit in het basisspel, zodat iedereen ervan kan genieten. Pabllo Vittar heeft de danshit ‘Buzina’ van haar tweede studioalbum ‘Não Para Não’ in het Simlish opgenomen. Spelers kunnen in het spel op deze single dansen via De Sims 4 Carnavalzender. Om het feest voort te zetten, kunnen spelers uitkijken naar gratis update op 9 februari met recepten voor Braziliaanse gerechten. Vanaf maart kunnen spelers middels een gratis update de huizen van hun Sims versieren met een nieuw kunstwerk van de beroemde hedendaagse kunstenaar Lano.

Voor meer informatie over De Sims 4, volg je @TheSims op TwitterInstagram of TikTok, like je De Sims op Facebook en bezoek je TheSims.com.