EA SPORTS kondigt FIFA 22 Future Stars aan

4 Februari – REDWOOD CITY, Californië, VS – Er is een groep van 11 opkomende sterren gekozen voor de EA SPORTS’ FIFA 22 Future Stars! In Future Stars van dit jaar staan de schijnwerpers op Emile Smith-Rowe, Trevoh Chalobah, Ibrahima Konaté en Conor Gallagher gericht! Future Stars betoont eer aan de beste veelbelovende spelers die kunnen doorbreken, 23 jaar of jonger zijn en hebben laten zien over veel potentieel te beschikken, maar nog niet wereldwijd naam hebben gemaakt of in eerdere Future Stars-campagnes uitgebracht zijn.

Dit is de volledige lijst van Future Stars:

Team 1

  1. Jude Bellingham
  2. Aurélien Tchouaméni
  3. Dušan Vlahović
  4. Trevoh Chalobah
  5. Emile Smith-Rowe
  6. Ibrahima Konaté
  7. Conor Gallagher

Vanaf vandaag kunnen fans het grootste jonge voetbaltalent opnemen in de selectie, met ratingboosts die hun potentieel weerspiegelen om tot de beste spelers ter wereld uit te groeien.

In de Future Stars-campagne is er aandacht voor een aantal van de beste en meest veelbelovende jonge talenten die de voetbalwereld op zijn kop gaan zetten. Dit zijn voorbeelden van spelers die eerder Future Stars waren en daarna zijn opgenomen in Team of The Year en een aantal van de grootste prijzen in de sport hebben gewonnen: Phil Foden, Lautaro Martinez, Trent Alexander-Arnold, Erling Haaland, Mason Mount en Rúben Dias.

Media assets voor de Future Stars zijn hier te bekijken. Bezoek de EA-site hier voor meer informatie over de Future Stars-campagne.

Volgende week verschijnt Team 2 van de Future Stars!