De Sims™ 4 kondigt de Prachtige Planten Kit aan, verkrijgbaar vanaf 9 november

Het onderdeel Scenario’s maakt ook zijn opwachting

Dinsdag 2 november 2021 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) en Maxis™ hebben vandaag nieuwe content aangekondigd voor De Sims™ 4, waaronder de Prachtige Planten Kit en een gratis update voor de basisgame met het onderdeel Scenario’s. Als onderdeel van het Seizoen van Zelfbeleving stimuleren deze contentupdates creativiteit en verkenning, en zorgen ze ervoor dat je op compleet nieuwe manieren kunt spelen om alle kanten van de Sims te vieren.

De Sims 4 Prachtige Planten Kit
De nieuwste kit voor Simmers die hun ruimtes willen vullen met weelderig groen en een gevoel van rust in hun huizen willen creëren. De Kit komt op 9 november uit voor pc en Mac via Origin en Steam, PlayStation 4 en 5, Xbox Series X|S en Xbox One.

Groene vingers zijn niet vereist in deze nieuwste kit, omdat Sims geïnspireerd zijn om het buitenleven naar binnen te brengen met kleurrijke planten die elke ruimte nieuw leven in blazen. Spelers genieten van een weelderige doch kalmerende sfeer vol bladerpracht en natuurlijke schoonheid. Tevens kunnen ze hun ruimtes tot leven brengen door normale huishoudelijke voorwerpen te transformeren in levende decoraties met de toevoeging van betoverende begroeiing. Potplanten en hangende planten veranderen elke ruimte in een waar paradijs en met zoveel groene kleuren voelt het alsof je letterlijk in de jungle woont.

Een nieuwe manier om te spelen: De Sims 4 voegt Scenario’s toe
Daarnaast zijn Scenario’s nu beschikbaar voor spelers als een gratis update van de basisgame voor De Sims 4 op alle platforms, om Simmers een nieuwe manier van spelen en verkennen te bieden.

Scenario’s zijn op doelen gebaseerde verhalen in de game, waarbij de keuze van een speler het resultaat beïnvloedt. Net als in het echte leven! De update van vandaag introduceert Uitdaging-scenario’s: Opnieuw verliefd na een breuk en Geld verdienen; plus een limited edition scenario, Te veel peuters, dat vanaf morgen tot en met 6 november beschikbaar is.

De Sims 4 blijft in de loop der tijd nieuwe scenario’s met verschillende thema’s en stijlen uitbrengen. Het feest begint pas net! Bekijk het nieuwsbericht van scenario’s hier voor meer informatie.

Voor meer informatie over De Sims 4, volg je @TheSims op TwitterInstagram of TikTok, like je De Sims op Facebook en bezoek je TheSims.com.


Bijlagen

Contact, niet voor publicatie:

Vragen over dit persbericht? Neem dan contact op met:

Vertigo 6 – Marketing & PR
Stuur een e-mail naar ea@vertigo6.nl of bel naar +31 (0)85 888 77 50 (kantoor).


Over Electronic Arts
Electronic Arts (NASDAQ: EA) is wereldwijd toonaangevend op het gebied van digitaal interactief amusement. Het bedrijf ontwikkelt en levert games, content en online diensten voor op het internet aangesloten consoles, mobiele apparaten en pc’s.

In het belastingjaar 2021 behaalde EA volgens de Amerikaanse verslaggevingsregels een netto-omzet van 5,6 miljard dollar. EA, gevestigd in Redwood City, Californië, heeft een portfolio van grote, veelgeprezen merken van hoge kwaliteit, zoals EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, De Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™ en F1™. Meer informatie over EA is te vinden op www.ea.com/nl-nl/news.

Dead Space, EA SPORTS, Ultimate Team, Battlefield, Need for Speed, Apex Legends, The Sims and Titanfall are trademarks of Electronic Arts Inc. John Madden, NFL, FIFA and F1 are the property of their respective owners and used with permission.

*Om te spelen heb je de game De Sims 4 (los verkrijgbaar) en alle updates nodig. Voor pc, zie de minimale systeemvereisten voor dit pack.


Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn
Wilt u geen e-mail meer van ons ontvangen? Uitschrijven